Slik publiserer en bok med Google

September 13

Slik publiserer en bok med Google


Forfattere i dag har flere alternativer for å få sine bøker merke enn noen gang før. De kan skrive dem ut som fysiske bøker, tilby dem som ebøker eller lydbøker og fordele dem på nettbutikker som Amazon og Barnes & Noble. Nå forfattere kan publisere bøker gjennom et program utviklet av Google. Google Books Programmet lar forfattere og utgivere til å sende inn bøker for inkludering i Googles søkeresultater, gratis. Når brukere søker etter innhold som er relevant for boken din, Google søker bok og viser bokens tittel, forfatter og et utdrag som inneholder brukerne søkeord.

Bruksanvisning

1 Gå til Google Books Partner Program nettside. Registrer deg for å bli med som partner ved å fylle ut relevant informasjon om deg selv og din bok. Informasjonen du trenger for å gi er delt inn i tre seksjoner: Generell informasjon, kontaktinformasjon og programinformasjon.

2 Fyll ut "Generell informasjon" ved å bekrefte at du har opphavsretten til de titlene du planlegger å sende inn. Angi om du er en forfatter eller utgiver. Levere antall titler for tiden i print og antall nye titler utgitt per år. Velg land eller territorium.

3 Velg om du vil operere som et individ eller som en bedrift. Individuelle konto utbetalinger betales til mottakers navn og krever et personnummer. Forretnings konto betalinger er utstedt til firmanavn og krever en arbeidsgiver identifikasjonsnummer.

4 Fyll ut "avtrykk" -delen ved å levere ditt navn, betalingsmottaker navn, adresse, telefonnummer og / eller faksnummer. Fyll ut "Program informasjon" ved å velge en Google Books visningsnavn. Dette navnet vil lenke til din logo eller nettside. Gi ditt nettsted adresse hvis det er aktuelt. Velg type e-post du ønsker å motta fra Google Bøker og hvor ofte du ønsker å motta dem.

5 Trykk på "Send informasjon" -knappen. Velg om du allerede har en Google-konto eller trenger å registrere deg for en ny. Hvis du allerede har en konto, velger du om du ønsker å bruke din eksisterende konto eller opprette en ny pålogging og passord for Google Bøker.

6 Kontroller at informasjonen er korrekt. Du kan ikke endre navnet på utbetalingsmottakeren eller landet når du går videre til neste side. Trykk på "Logg inn på Google-kontoen" -knappen og logg på. Les "Vilkår og betingelser" og merk på slutten. Trykk på "Jeg godtar" -knappen.

7 Rull ned til "Legg til bøker" -delen og fylle ut informasjon om bøkene dine. Gi bokens tittel og forfatter, samt ISBN-nummer. Dette er et unikt 13-sifret nummer som tildeles hver bok.

8 Angi "territorielle rettigheter." Dette refererer til de landene som du holder publiseringsrettigheter. Eksempler inkluderer hele verden, bare i USA, Canada, etc. Klikk på spørsmålstegnet ved siden av "territorielle rettigheter" -kolonnen for koden du trenger å bruke.

9 Gi en "Kjøp Link" hvis det er aktuelt. Dette er en link hvor folk kan kjøpe boken. Google Bøker, vises koblingen ved siden av boken din. Velg "Ja" hvis du vil vise bilder fra bøkene dine.

10 Send inn bøkene dine til programmet ved elektronisk laste dem opp via PDF eller post trykte eksemplarer til Google. Til skipsbøker, klikker du på "Books" -kategorien og velg "Legg til bøker." Klikk på "Last opp / send bøker" og skrive ut en adresselapp. For å laste opp en PDF-fil, navigerer du til Last opp / send bøker. Klikk på "Browse" -knappen for å finne PDF-fil på datamaskinen din. Klikk på "Last opp filer." Bruk Google Uploader verktøy hvis filene dine er større enn 10 MB.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com