Hvordan lage GIF 3D Photo Animasjon

April 7

Hvordan lage GIF 3D Photo Animasjon


GIF er et akronym for begrepet Graphics Interchange Format. Denne grafiske filformat tar liten datamaskin minne i forhold til andre formater, brukes ofte på nettet og har evnen til å lagre korte animasjoner som består av noen få rammer. Å gjøre en GIF-animasjon som viser 3D-bilder kan angripes på flere måter, blant annet de som koster ingenting. En rekke webtjenester kan konvertere dine individuelle grafikkfiler i en enkelt, animerte GIF. Å gjøre de enkelte 3D-fotografier som kan gjøres med fritt tilgjengelige dataassistert konstruksjon (DAK) programmer, for eksempel Blender eller Art of Illusion.

Bruksanvisning

1 Åpne CAD-programmet og gå til sitt perspektiv, som viser de parallelle linjer av objekter som linjer som synes å konvergere. Dette er hvordan menneskelig fungerer visjon. I motsetning til dette synes ortografiske visninger forvrengt ved å bevare det parallelle forholdet av linjene.

2 Lag en boks, og deretter åpne programmet materiale redaktør, som har verktøy for å bruke farger og bilder til objekter.

3 Last hvert bilde du vil ha med i animasjonen inn i materialet editor. Hvis du har mer enn seks bilder (mer enn boksen kan vise på en gang), opprette flere bokser.

4 Gi hver lastet bilder til sin egen ansiktet på boksen og lukk materialet editor.

5 Bruk programmets zoom, bane eller pan verktøy for å navigere til en posisjon i 3D-rom som viser boksen attraktivt. Vanligvis, en visning som viser tre sider av boksen på en gang vil være mer visuelt tiltalende enn visninger viser færre sider.

6 Legg en lys til scene med boksen slik at boksen er godt synlig når du gjør det. Plasser lyset et sted mellom synspunkt og boksens plassering. Sørg for at lyset er litt til venstre eller høyre for og over ditt synspunkt. Andre steder for lys kan gjøre det mulig korrekt visning av boksen, men den generelle en nettopp beskrevet vil sikre tilstrekkelig belysning av boksens synlige ansikter.

7 Gjengi scenen din ved å kjøre programmet gjengivelse verktøy, deretter eksportere den gjengitte bildet som en JPEG eller andre vanlige bildeformat.

8 Endre synspunkt litt ved å bruke zoom, pan eller rotere synspunkt verktøy. Re-gjengi scene og lagre den andre bildefilen under et nytt filnavn. Gjenta dette trinnet, en gang til, for å frembringe et totalt tre bildefiler, hver inneholdende litt forskjellige synspunkter på boksen.

9 Naviger til et nettsted som lar deg lage gratis animerte GIF-filer, for eksempel Gickr.com, GIFNinja.com eller Picasion.com. Last opp GIF du opprettet til applet, kjører applet deretter laste ned singelen, animerte GIF-fil på harddisken.

10 Dobbeltklikk på den nedlastede filen, som vil åpne opp en ny nettleser side (eller lignende program for visning av GIF-filer) som viser det ferdige 3D GIF animasjon.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com