Hvordan sende et bilde i en e-post i HTML

June 8

Hvordan sende et bilde i en e-post i HTML


Sende et bilde via e-post i HTML-format gir en rask og visuelt tiltalende leveringsalternativ. HTML-koden vil henvise mottakeren til bildet på nettet, hvor bildet er vert. Sende et bilde i HTML vil holde størrelsen på epost liten stund å plassere bildet på riktig sted i e-posten. Denne metoden brukes også for profesjonelle e-signaturer hvor logoer, grafikk og bilder er ofte følger med kontaktinformasjon.

Bruksanvisning

1 Optimalisere bildet for å laste opp til Internett ved å kontrollere bildeoppløsning og filstørrelse i et fotoredigeringsprogram. En ideell digital oppløsning for datamaskin, fjernsyn og bruk mobile enheten er 72 punkter per tomme (DPI). Filstørrelsen bør være mindre enn en MB, selv om mange e-posttjenester kan håndtere større filer på fem MB eller mer. Hvis bildet kommer på et nettsted, bør størrelsen ideelle filen være under 100K og bør brukes JPEG-komprimering ved lagring for rask lasting tid på bildet.

2 Last opp bildet ditt til Internett ved hjelp av en deling av bilder på stedet, en blogging plattform eller en FTP-server. En FTP-server, også kjent som en File Transfer Protocol, vil tillate deg å laste opp et bilde direkte til en elektronisk katalog hvor en nettside er lagret.

3 Kopier URL-adressen til bilde og lime inn adressen inn i et tekstdokument.

4 Åpne e-postprogrammet og starte en ny e-postmelding. Dette trinnet vil variere basert på din søknad. De fleste store e-postprogrammer, for eksempel Outlook og Thunderbird, har en HTML alternativ for å lage kroppen av e-posten din. Hvis et ikon er ikke til stede på tekst-inntastingsvinduet, se under innstillinger eller alternativer menyvalg. Det bør være en tilpasning alternativet for e-sammensetning og valg av å skape e-post i HTML.

5 Komponer din e-post i programmet og sette fotografiet inn i e-post i det aktuelle stedet. De fleste programmer vil ha et bilde ikonet for å sette inn bilde, atskilt fra faktisk å feste bildet til e-post. Velg bildet ikonet og sette inn bildenettadressen hvor dialogboksen statene laste opp / sette inn bilde.

6 Sjekk e-posten for å se at bildet innebygd i riktig sted og klikk "Send" når du er klar.

Hint

  • Hvis du ikke ser et alternativ for å sette inn bildet og har tilgang til en blogging plattform, starter en ny bloggpost, setter inn bildet, legge til omkringliggende tekst eller hyperkoblinger, og velg deretter HTML-visning på tekstinntastingsvinduet blogginnlegg. Kopier HTML-koden og plassere dette i e-posten. Dette er en back-up trinnet hvis du er ukjent med å skrive HTML-kode.

© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com