Hvordan Avbryt MSN Internet Service

January 20

Hvordan Avbryt MSN Internet Service


Hvis du ønsker å bytte til en annen Internett-leverandør, må du ta kontakt med MSN å avslutte kontoen. Den avbryter prosessen krever bare noen minutter av din tid og er med øyeblikkelig virkning. Når MSN-konto blir kansellert, vil du motta en sluttregningen, noe som kan komme innen to uker etter avbestillingstidspunktet. Du må betale denne endelige regningen for å bosette kontoen din og forbli i god stand med MSN. Dette er viktig hvis du skulle ønske å få ny Internett-tjeneste med selskapet i fremtiden.

Bruksanvisning

1 Registrer deg med en ny Internett-leverandør. Registrer deg med en ny Internett-leverandør for å eliminere en midlertidig periode der du ikke har tilgang til tjenesten. Dessuten registrerer deg på nettet kan kvalifisere deg for spesielle Internett kampanjer.

2 Avbryt MSN-kontoen via telefon. Kontakt MSN på 800-386-5550. Gi MSN representant med medlem ID. For sikkerhets skyld, bekrefte ditt fulle navn, fakturaadresse og telefonnummer knyttet til MSN-konto.

3 Svar sikkerhets spørsmål angående fakturering som: "Hva er de fire siste sifrene på kredittkortet ditt?"

4 Gi verbal bekreftelse på at du ønsker å avbestille din MSN-konto. Det er ikke nødvendig å gi en begrunnelse for avlysningen, men du kan bli bedt om en. Hvis du sier at du avbryter MSN Internett-tjeneste for å redusere kostnadene, kan representanten be om å overføre deg til oppbevaring avdeling, der en ekspert kan bedre hjelpe deg med å finne de beste tilbudene for ditt område.

Hint

  • Send en e-post melding i kontaktlisten varsle hver kontakt på den nye e-postadressen din, hvis det er nødvendig.
  • Bare en kontoinnehaver kan avbestille MSN Internett-tjeneste.

© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com