Hvordan spille trivia spill gratis

March 11

Hvis du liker trivia, kan du finne på Internett for å være en ideell kilde for fôring trivia ønsker. Mange nettsteder tilbyr gratis trivia spill for utfordring og glede. Mens noen nettsteder tilbyr både premier (ikke gratis) og gratis spill, vil du finne at gratis spill er livlig og engasjerende. Utfordre trivia kompetanse ved å spille gratis spill på nettet.

Bruksanvisning

1 Besøk miniclip.com å spille trivia maskinen. Trivia maskin tilbyr trivia spørsmål på tre ulike nivåer (barneskole, lærd og geniale) og i en rekke ulike kategorier. Velg spørsmål enten etter kategori eller nivå og velg svaret fra fire forskjellige alternativer. Du tjener poeng for hvert riktig svar. Fortsett å spille så lenge du ønsker ved å fortsette å trykke på en tast eller ved å klikke musen til å holde spørsmålene kommer.

2 Naviger til zone.msn.com å spille Pat Sajak sin Trivia Gems. Klikk på konsollen i midten av skjermen for å starte spillet. Skriv inn et navn og klikk "OK." Velg en token å bruke for å flytte opp gjennom pyramiden og deretter velge en kategori for å starte. Les de tre spørsmålene og velge et svar fra flervalgsmuligheter. Når du har valgt dine svar, kan du satse på svarene dine. Satser på deg selv kan tjene flere poeng hvis du får svaret rett. Hvis du er usikker på svaret, ikke satse på svaret ditt. Klikk på "Go" for å skrive inn dine svar og dine innsatser før tiden er omme. Fortsett å velge kategorier og jobbe deg opp gjennom pyramiden til du kommer til toppen.

3 Besøk gamefools.com å spille Trivial Pursuit. Spill mot "Mr. bjørn" ved å rulle terningen og flytte token rundt på brettet. Velg en trivia kategori, og velg deretter svaret fra flervalgsmuligheter. Bytter med Mr. bjørn og tjene kiler i kaken når du får nok riktige svar. Du kan også stjele riktige svar fra Mr. bjørn når det er hans tur. Vinneren er den første spilleren til å fylle alle kakestykkene.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com