Slik Kombiner to filer til en

March 9

Du kan ta to filer og gjøre dem til en ved å komprimere filene til en ZIP-arkiv. Arkivfiler er en måte å komprimere andre filer, så det er enklere å lagre og transportere dem. De to filene vil begge være til stede inne i ett ZIP-fil, og du kan få tilgang til de to filene senere ved utpakking dem.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer Winzip (se Ressurser). Dette programmet er gratis for en prøveperiode, men da det krever registrering for å fortsette å bruke den. Klikk på "Zip" -knappen inne i programvinduet for å velge to filer sette sammen til ett.

2 Last ned og installer 7-Zip (se Ressurser). Klikk og dra markøren over de to filene du vil kombinere å markere dem. Høyreklikk på en av de markerte filene. Velg "7-Zip" fra alternativene oppført der. Klikk "Legg til arkiv" og klikk "OK" for å kombinere filene til en ZIP-fil.

3 Installer programmet WinRAR (se Ressurser). Marker filene du ønsker å kombinere og høyreklikke på dem. Velg "Legg til arkiv" og deretter "OK" på neste skjermbilde. ZIP-filen vises i samme mappe som de opprinnelige to filer.

Hint

  • Klikk og dra de to filene du vil inn i samme mappe for å gjøre det enklere å markere dem.

© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com