Hvordan koble opp kabel til en trådløs ruter

July 7

Hvordan koble opp kabel til en trådløs ruter


Trekke opp kabel Internett til en trådløs ruter er en ganske enkel prosess med de riktige komponenter og kabler. De to komponentene kan ikke koble heller ikke automatisk fungere, du kommer til å trenge en ISP og en kabel modem for å få den trådløse ruteren distribuere internett til kablede og trådløse enheter. På kort tid bør du være i stand til å komme på Internett fra hele hjemmet ditt.

Bruksanvisning

Koble til en Wirless ruter til et kabel Internett Source

1 Ta kontakt med din lokale kabel Internett-leverandøren for å starte Internett via kabel, bør de komme og sette deg opp med et kabelmodem Fast til datamaskinen.

2 Har datamaskinen er slått på og koble modemet strømkabel.

3 Koble Ethernet-kabelen fra datamaskinen (forlater den koblet til modemet bare).

4 Ta den trådløse ruteren og plassere Ethernet-kabelen slutten (det var bare i datamaskinen) i inngangsporten Ethernet på baksiden av den trådløse ruteren.

5 Hvis du kommer til å ha en kablet enhet sammen med den trådløse enheten tilkoblingene du trenger en annen Ethernet-kabelen som går fra enheten til en av de andre portene på baksiden av den trådløse ruteren. Du kan gjøre denne forbindelsen nå.

6 Nå kan du plugge inn strømmen til modemet først og deretter strømmen til den trådløse ruteren, vent til lysene på begge synes å være en konstant rytme, og du skal være tilkoblet.

Hint

  • Mange trådløse rutere kommer med oppsett CD-er og / eller manualer, ta kontakt med dem først før du bruker denne veiledningen. Hvis denne ruteren har blitt brukt før innstillingene kan påvirke sine funksjoner (som passord og slikt) igjen må du se i dokumentasjonen for enheten.
  • Denne prosessen kan ikke være fullt kompatibel med trådløse rutere vanlig oppsett, se i dokumentasjonen og oppsett manualer / CD-er med enheten før du prøver dette.

© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com