Hvordan koble en Netgear WGT624

September 17

Hvordan koble en Netgear WGT624


Før du konfigurerer din Netgear Super-G Wireless WGT624 og gjennomføre sine mange funksjoner, bør du først etablere en direkte Internett-forbindelse via WGT624 ruteren.

Bruksanvisning

1 Identifisere og samle utstyret ditt. I tillegg til WGT624 ruteren, må du sørge for at du har en Ethernet-kabel og et modem, og kontroller at datamaskinen din har en Ethernet-port.

Ethernet-porten vil vanligvis vises på siden eller baksiden av datamaskinen. Det ser veldig lik en standard telefonuttaket, men bredere. En Ethernet-kabel, noen ganger kalt en "RJ-45," ligner på en vanlig telefon akkord, men endene vil være bredere.

2 Koble modemet og ruteren. På baksiden av WGT624 vil du finne totalt fem porter delt i to deler - fire LAN (Local Area Network) porter og Internett-porten plassert lenger fra hverandre, nærmest antennen. Ta en Ethernet-kabel og etablere en forbindelse fra Internett-porten på WGT624 til Ethernet-porten på baksiden av modemet. Etablere strøm til både WGT624 ruteren og modemet ved å koble dem i. Vent 10 til 15 sekunder for begge apparater initialiseres.

3 Koble ruteren og datamaskinen. Slå på datamaskinen. Med en av de fire LAN-portene på baksiden av WGT624 ruter, opprette en tilkobling til Ethernet-porten på datamaskinen med den andre kabelen. Avhengig av operativsystemet, kan datamaskinen trenger 15 til 30 sekunder å gjenkjenne tilkoblingen. Du kan se informasjons pop-up ballonger og høre lyder som indikerer handlingen finner sted.

4 Ta opp grensesnittet. Du har ennå ikke etablert en Internett-tilkobling, men du vil bruke nettleseren, for eksempel Internet Explorer eller Firefox, å kommunisere med din WGT624 ruteren. Åpne nettleseren din som om du var i ferd med å gå til en nettside. Du vil mest sannsynlig se en feilmelding i fravær av en tilkobling; overse.

I nettleserens adressefelt, skriver i en av følgende IP (Internet Protocol) adresser, noe som tilsvarer din router: 192.168.0.1 eller 192.168.1.1. Man bør trekke opp et påloggingsvindu for ruteren, ber om en "Brukernavn" og "Passord", som som standard er "admin" og "passord", henholdsvis. Hvis en IP fungerer ikke prøve den andre. Den første IP som fungerer, husker den for fremtidig referanse og / eller bokmerke den. Klikk på "OK".

5 Bruk veiviseren. Innenfor WGT624 ruteren grensesnittet er en "Setup Wizard", som automatisk vil konfigurere ruteren for å etablere en Internett-tilkobling via din ISP (Internet Service Provider) bruker modemet. I øvre venstre klikker "Setup Wizard" for å gå videre til neste side. Velg "Ja" for å tvinge ruteren til å oppdage din Internett-tilkobling. Hvis du blir bedt om igjen for et "ja" eller "nei" svar, velg "Ja" for å fortsette.

Din WGT624 ruteren vil begynne å oppdage tilkoblingen, og vil be deg om å vente. Etterpå bør vinduet ditt videre til en side merket som "Dynamic IP (DHCP) oppdaget." Klikk "Next".

Den neste side skal være merket "Dynamisk IP-adresse." Ignorer feltene ber om innspill, og klikker på "Apply" -knappen. Du skal da få en fremgang meldingen "Oppdaterer Innstillinger". Ignorer eventuelle reklame eller oppdateringer - for eksempel "Firmware" - og trykk "Avbryt". Den siste siden du bør se vil være merket "Grunnleggende innstillinger" og i midten av siden vil du finne din "Internet IP-adresse" bekrefter at du har en Internett-tilkobling via modem til din ISP.

Hint

  • Modemet (DSL eller kabel), hvis ikke automatisk forhåndskonfigurert, kan trenge å bli satt til "bridge mode" for å fungere skikkelig med WGT624. For ytterligere informasjon kan du se gjennom linken i "Resource" merket "Netgear. Bridge Mode" I tillegg kan du vurdere å kontakte din ISP teknisk støttelinje for å få hjelp.
  • Etter at du har opprettet din Internett-tilkobling via ruteren, kan du koble flere datamaskiner ved å bruke en annen Ethernet-kabel og en tilgjengelig LAN-port på ruteren. Du kan også bruke den trådløse ruteren funksjoner. Ytterligere detaljer om tilkobling av flere datamaskiner kan merkes ved å besøke Netgear hjemmeside.
  • Mellom trinn 3 og 4, kan du få en automatisk oppsett alternativ som heter "Smart Wizard", som kan bruke bilder og / eller lyd til deg gjennom tilkoblingsprosessen. Men de etterfølgende trinn i denne artikkelen tilveiebringe en mer direkte og hurtigere fremgangsmåte for etablering av en forbindelse. For å avslutte veiviseren, bare lukke eller gå ut av vinduet. Du må kanskje sette i gang Trinn 4. For flere detaljer om denne veiviseren alternativ kan du bruke linken i "Resource" merket ", Netgear. Smart Wizard"

© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com