Slik installerer ny Windows i et styre og Batten Cabin

August 28

Nye vinduer i dag er utformet for å stikke inn i vinduet åpninger alle på en gang, i en enkelt selvstendig enhet, snarere enn å være sydd på, som anvendt for å være tilfelle. Dette gjør installasjonen enklere, fordi du kan gjøre alt på en gang, helt fra innsiden. Board & batten er en vanlig utvendig ytterkledning for rustikke boliger og hytter, preget av vertikale styrene som vekselvis stikker ut. Det er viktig å forsegle kantene på lektene rundt vinduet åpningen helt med caulk etter at du installerer vinduet, for å hindre regn fra å komme bak det.

Bruksanvisning

1 Måle dimensjonene av åpningen, mens de gamle vinduene er fortsatt på plass, fra sporene hvor rammene sitte mot rammen. Skyv sashes opp eller ned etter behov for å få på sidene. Bestill din nye vindu enhet basert på disse målingene. Hold de gamle vinduene på plass til de nye blir levert, og du er klar til å installere dem.

2 Fjern trim fra det indre kanten av åpningen, ved hjelp av en lirke bar og hammer. Hold trim intakt når du tar den. Fjern åpningsrammene, trekke dem inn i rommet. La den andre grensen til trim på plass rundt utenfor kanten av åpningen, langs utsiden lekt ytterkledning.

3 Sett erstatning vinduet enhet i åpningen, først å plassere den nederste kanten av vinduet på terskel og deretter trykke på toppen opp og i. Sett den helt inn i åpningen til den hviler mot trim kant rundt utsiden.

4 Hold et nivå mot enhet og sette inn shims rundt omkretsen til den er firkantet. Kjør treskruer gjennom skruehullene i de indre sidene av vinduet enhet, ta tak i treramme rundt omkretsen.

5 Spray skum isolasjon i områder rundt omkretsen av vinduet enheten der det er shimmed ut fra rammen.

6 Nail interiøret grensen trim tilbake på plass over mellomrommene mellom vinduet enheten og rammen, ved hjelp av trim spikerpistolen. Kjør fugemasse rundt kantene av trim, hvor den møter vinduet og den indre ramme. Kjør mer caulk rundt utsiden kanten av enheten, der den møter den ytre grensen av trim, rett innenfor lekt ytterkledning.


© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com