Hvordan bygger du inn en lysbildefremvisning i en webside

August 20

Når det kommer til web site design og utvikling, er det lite du kan gjøre som gjør en stor forskjell. For eksempel, i stedet for å vise statiske bilder på nettstedet ditt, snu bildene i en lysbildefremvisning. Ved å gjøre dette, legger du visuell interesse. Det er mange elektroniske ressurser som gjør det mulig å lage lysbildeserier gratis. Når den er laget, det tar bare noen minutter å legge showet på websiden.

Bruksanvisning

1 Registrer deg for en konto med et nettsted som lar deg lage din egen lysbildeserie. Et eksempel på nettsteder som tillater gratis lysbildefremvisning kreasjoner inkluderer Slide, Rock You, Kizoa, Picasa og Photo Snack.

2 Velg alternativet for å opprette en ny lysbildeserie. Klikk "Last opp" for å laste opp bilder fra datamaskinen til lysbildefremvisningen server. Klikk "Lagre" for å lagre lysbildeserien.

3 Klikk på "Embed" eller "Del" linken for lysbildeserien. Dette vil avsløre HTML koden for showet. Marker koden. Høyreklikk på den merkede koden. Velg "Kopier".

4 Logg inn i administrasjonspanelet for nettstedet du ønsker å legge lysbildefremvisningen. Klikk "File Directory." Klikk på "Edit" for siden der du vil vise lysbildefremvisningen. Sidens redigeringsvinduet HTML åpnes.

5 Høyreklikk inne i "HTML Editor" boksen. Velg "Lim inn" for å lime inn embed-koden.

6 Klikk "Lagre" for å lagre endringene.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com