Hvordan Test USB-stasjoner

November 10

Hvordan Test USB-stasjoner


En USB-stasjon, også kalt en flash-stasjon eller minnepinne, er en flyttbar, solid-state lagringsenhet som kobles til datamaskinen via USB-porten. Det er vanlig å ta backup av viktige filer og til å overføre data mellom datamaskiner. Hvis du nylig har kjøpt en USB-stasjon, kan det være lurt å teste det ut for å finne stasjonen integritet, lagringskapasitet og hastighet av enheten. Heldigvis gratis programmer er tilgjengelig på internett som vil fortelle deg nøyaktig disse tingene.

Bruksanvisning

Test Lagringskapasitet

1 Sett USB-stasjonen inn i en ledig USB-port på datamaskinen.

2 Last ned "Sjekk Flash" ved å klikke på linken i Resources nedenfor. Pakk den komprimerte ZIP-filen til en katalog og kjør "ChkFlsh.exe" fil.

3 Velg USB-stasjon fra "Drive" feltet, og velg "Inntil første feilen funnet" fra Test Lengde alternativer.

4 Klikk på "Start" -knappen og tillate programmet å kjøre testprogrammet før en feil blir funnet, eller minst 10 ganger, og trykk deretter på "Stopp". Dersom Sjekk Flash programmet ikke oppstår feil i stasjonen i løpet av denne tiden, er integriteten til stasjonen (stasjonen evne til å lagre og hente data med minimal korrupsjon eller tap av data) jobber på et optimalt nivå.

Test Drive Kapasitet

5 Sett USB-stasjonen inn i maskinen.

6 Last ned "Burn In Test" fra Resources nedenfor. Dobbeltklikk på den nedlastede filen for å starte installasjonsprogrammet. Klikk for å godta lisensavtalen og installere programvaren med standardinnstillingene. Klikk slutt etter at installasjonen er fullført. Programmet vil starte automatisk.

7 Klikk på "Fortsett" knappen. Klikk på "Configuration" menyen og velg "Test Utvalg og plikt sykluser." Fjern merkene for alle tester unntar "disk (s)." Sett "disk (s)" til "100" ved å dra glidebryteren helt til høyre, og klikk deretter "OK".

8 Klikk på "Configuration" -menyen igjen og velg "Test Preferences". Velg USB-stasjon fra "Disk Selection" listen under "Disk" fanen. Sett "File Size" til "1.00" prosent, og sette "Block Size" til den maksimale størrelsen på rullegardinmenyen.

9 Klikk på "OK" -knappen. Klikk på den grønne «Start valgte testene" -knappen. Hvis stasjonen ikke har angitt kapasitet, vil det oppstå en feil. Hvis kapasiteten er som nevnt, vil testen kjøres uten feil.

Test Drive Speed

10 Sett USB-stasjonen inn i datamaskinen og åpne "Sjekk Flash" program.

11 Velg USB-stasjonen i "Drive" drop-down menyen.

12 Sett "Test Length" til "Burn It!" og trykk på "Start" -knappen.

1. 3 Hastigheten på USB-stasjonen vises som "Les Speed" og "Skriv Speed," under "Informasjon" overskriften. Trykk på "Stop" knappen for å stoppe testsykluser.


© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com