Firefox holder å sende meg til feil Link

March 16

Firefox holder å sende meg til feil Link


Firefox, som andre nettlesere, noen ganger blir infisert av ondsinnet programvare. Tegnene på at malware som opererer på en nettleser omfatter overordnede av en pop-up blocker for å vise annonser i pop-up vinduer, Andre tegn er nettleseren åpne faner spontant, viser forespurt sider og kommer til urelaterte websider når du klikker på en kobling eller angi en adresse i adressefeltet.

adware

Adware er en form for malware som eksisterer utelukkende for å drive brukere mot reklame. Omadressering av web-adresser når du klikker på en lenke er den klassiske tegn på skadelig adware opererer i hemmelighet på datamaskinen. Adware sjelden skader en datamaskin, men det vil gjentatte ganger lede leseren til å vise sider etter eget valg uavhengig av hva du ønsker å se.

Hensikt

Adware tjener penger for sine distributører, som belaster områder for å drive trafikk til dem. Adware er ofte kombinert med spyware, som overvåker datamaskinens bruk og brukerens surfevaner og rapporterer tilbake til kontrolleren. Denne informasjonen er enten solgt som markedsanalyse eller brukes til å skreddersy annonser som adware omdirigerer til.

Leveranse

Uønsket adware blir på en datamaskin ved to metoder. Virus kan utnytte sikkerhetshull i datamaskinen og bruker smutthull i nettverksprogramvare for å komme inn på en datamaskin. Brannmurer og antivirus-programvare har blitt svært effektiv til å blokkere virus, slik at distributører av adware har slått til trojanere, som oppmuntrer brukerne til å overstyre sikkerhetsfunksjonene på sine datamaskiner, laste ned programmet og installere det. Hvis brukeren visste at pakken er involvert malware, vil programmene ikke stå mye sjanse for å komme inn på en datamaskin, og så distributørene oppfinne falske verktøy og deretter tilby disse gratis til brukere, som deretter laster ned programmet - bare for å finne at deres nettleser begynner å oppføre seg uberegnelig.

forholdsregler

Firefox tilbyr tilleggsprogrammer og plug-ins for å øke og forbedre nettleserens evner - men disse er også et populært gjemmested for adware, som ofte bruker navnet til legitime add-ons. Firefox-brukere rapporterer at sletting av XULRunner add-on, "Google Toolbar for Firefox" og "Java Console 1.0" add-on fjerner problemet med uønsket omdirigering. Adware endrer noen ganger navnet det skjuler yngre, og så en sekvensiell sletting av alle tillegg bør avsløre hvilket navn adware bruker.


© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com