Slik fjerner Net Nanny Med en mistet passord

March 24

Slik fjerner Net Nanny Med en mistet passord


Net Nanny er et produkt som tilbys forbrukerne ved Content Watch, et selskap som spesialiserer seg på å tilby sikkerhetsprodukter for å beskytte mot inntrenging på internett. Net Nanny er en Internett-filter som bidrar til å overvåke og kontrollere hva barna visning på nettet, uten at du må holde musepekeren over dem når de surfer på nettet. Hvis du trenger å fjerne Net Nanny fra datamaskinen og har mistet passordet, er første skritt for å etablere et nytt passord, som anbefalt av David Chandler, teknisk støtte representant for innhold Watch. Deretter kan du fortsette med fjerning av programmet. De samme trinnene vil gjelde, uavhengig av hva Windows operativsystem du bruker.

Bruksanvisning

Få et nytt passord

1 Høyreklikk på Net Nanny ikonet i nedre høyre hjørne av oppgavelinjen. Velg alternativet "Netto Nanny Settings" fra menyen som vises.

2 Klikk på "OK" -knappen på dialogboksen som vises, spør etter passordet ditt. Dialogboksen vil pop-up igjen ber om passordet. Velg alternativet "Glemt passord" for å fortsette.

3 Kopier kombinasjon av bokstaver og tall som vises ved å bruke musen til å markere, høyreklikk og velg "Kopier". Hvis kombinasjon av bokstaver og tall vises ikke når du velger "Glemt passord" alternativet, trykk "Ctrl", "Alt" og "S" samtidig og strengen vises.

4 Send e-post strengen til [email protected]~~V og be om et nytt passord. Støtte vil sende deg et nytt passord innen 24 timer. Du trenger ikke å angi din intensjon å fjerne programmet, bare be om et nytt passord.

Avinstaller Net Nanny

5 Gå til "Start" -menyen og velg "Innstillinger". Klikk på alternativet for "Control Panel".

6 Klikk på ikonet for "Programmer og funksjoner" og venstreklikk programmet "Net Nanny". Klikk på alternativet for "Endre eller fjern" og klikk på knappen "Ja til alt." Datamaskinen vil automatisk avinstallere programmet. Når du blir bedt, velger du alternativet "Start" for å starte datamaskinen for å fullføre avinstalleringen.

7 Klikk på alternativet for "Min datamaskin" på skrivebordet som et ikon med en datamaskin bilde. Hvis den ikke er der, gå på "Start" -menyen og velg alternativet for "Min datamaskin". Klikk på "Tools" -mappen og klikk "Options View" -fanen og velg alternativet "Vis skjulte filer og mapper."

8 Klikk på alternativet "Apply" etterfulgt av "OK" -knappen for å bekrefte. To filer vises: "Program Files og Program data." Høyreklikk på både filer og velg "Slett" for å fjerne disse filene og fullføre fjerningen.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com