Problemer med å installere en HP PSC 2355 All-In-One Printer

May 4

Problemer med å installere en HP PSC 2355 All-In-One Printer


Den PSC 3255 er en alt-i-ett-skriver fra Hewlett-Packard. Med skriveren, du ikke bare har muligheten til å produsere papirkopier av dokumenter, men også skanne og fakse innhold. Hvis du har problemer med tilkobling og installering av HP PSC 3255 til en datamaskin, må du utføre noen forskjellige feilsøkingstrinn på systemet for å sikre at alt-i-ett skriver fungerer riktig.

Bruksanvisning

1 Kontroller USB datakabel. Kontroller at kabelen er satt helt inn både skriveren og USB-porten på datamaskinen.

2 Koble USB-kabelen fra datamaskinen og sette det inn i en annen USB-port. Ofte USB-porter dø ut eller skriver bare fungerer på USB 1.1 (og du har det satt inn en USB 2.0-port). Slå kabeltilkoblingen til en annen USB-port løser dette problemet.

3 Installer driverne som følger med HP PSC 2355 skriver. Driverne kommer på en installasjons CD. Med drivere installert på datamaskinen, kan systemet ikke forstår alt-i-ett-skriver.

4 Klikk "Start", "Control Panel" og velg "Skrivere". Hvis din nye HP PSC 2355 ikke er angitt som standardskriver, blir alle utskriftskommandoer sendt til en tidligere installert skriver. Høyreklikk på HP PSC 2355-ikonet og velger å sette den som standard fra rullegardinmenyen. Neste gang en forespørsel utskriften er gjort, blir den sendt til den nylig installerte HP PSC skriver.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com