Hvordan skrive en PPT bok

April 21

Hvordan skrive en PPT bok


En PPT bok er en elektronisk bok som er formatert som en Microsoft PowerPoint-presentasjon. PPT er standard filtype for Powerpoint-filer. En Powerpoint bok har mange fordeler fremfor en normal PDF e-bok. Først, i stedet for sider PPT boken har lysbilder. Hver side kan være interaktiv. Raset kan inkludere animasjon, musikk eller video. Raset kan også koble til forskjellige deler av boken, avhengig av hvor de leste klikk. Som et resultat, skriver en PPT boken gir forfatteren flere alternativer.

Bruksanvisning

1 Presentere innholdet. Forfatteren skal ha et emne, tema eller historie å fortelle. Forutsatt at innholdet er mer eller mindre forberedt, forfatteren må nå velge hvordan du presenterer det. Powerpoint er ikke et tradisjonelt medium for publisering, men formatet gir forfattere flere alternativer. Forfatteren skal vurdere ulike måter å fortelle historien eller utstillingsvindu informasjon. Powerpoint har innebygd animasjoner, som kan forbedre bilder og å illustrere prosedyrer. Powerpoint er også i stand til å ha bakgrunnsmusikk gjennom alle lysbildene eller bare en. ønsker forfatteren å vurdere en fortellerstemme for sin bok. Powerpoint lar også brukeren å legge inn video i lysbilder, som kan være svært nyttig hvis boken er veiledende.

2 Gjør PPT bok interaktiv. Powerpoint gjør at brukeren kan opprette egendefinerte knapper. Dette betyr at det neste lysbildet er alltid forskjellig avhengig av hvilken knapp du trykker på. Som et resultat av at leseren kan velge sin egen historie eller fortsette å lese om noe som er mer til sin smak. Alltid inneholde lenker eller knapper tilbake til det opprinnelige vedtaket side i tilfelle en leser ønsker å gå tilbake.

3 Vær oppmerksom på formatering. PPT lysbilder er annerledes enn vanlige boksider. Mindre informasjon kan tydelig plass på et lysbilde. Mange PPT forfattere gjør feil i å prøve å stappe for mye informasjon i et enkelt lysbilde. Dette gjør lysbildet vanskeligere å lese og også mindre visuelt tiltalende. Hold hvert lysbilde enkle og klare å forstå.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com