RAM-minne Installasjon

July 27

RAM-minne Installasjon


Som datamaskiner alder har de en tendens til å avta. Moderne store programmer kan ta lang tid å laste eller kjøre dårlig når de blir lansert. Selv om det er mulig at du må bytte ut det gamle systemet, det er en billig oppgradering som kan gi bedre ytelse du trenger uten kostnaden av en ny datamaskin. Legge til RAM, eller random access memory, til systemet vil tillate systemet til å kjøre jevnere og raskere, og det er lett nok å gjøre selv.

Bruksanvisning

Preparat

1 Høyreklikk på "Computer" fra Start-menyen i Windows, og klikk "Egenskaper". Legg merke til mengden installert minne oppført i systemet spesifikasjoner.

2 Ta kontakt med din PC dokumentasjonen for å lære hvor mye RAM hovedkortet kan håndtere og hvilken type RAM støttes. Hvis du er hovedkortet støtter mer minne enn du har installert, kan du oppgradere. Spill RAM spesifikasjonen for å ta med deg til butikken.

3 Åpne opp datamaskinen for å se hvor mange spilleautomater du har tilgjengelig for minneinstallasjon. Hvis ingen er åpen må du erstatte de eksisterende moduler. Hvis du har gratis slots kan du bare legge til nye moduler. Noen systemer, men kan ikke håndtere forskjellige typer minne i samme system, slik at du kan trenge å erstatte de eldre til å oppgradere. Det kan være lurt å likevel for maksimal oppgradering potensial.

4 Bestem hvor mange moduler du må kjøpe på hvilken kapasitet. Hvis du bytter ut eksisterende moduler, dele den totale støttet RAM kapasitet med antall plasser. Hvis du legger til ekstra RAM til ledige plassene, dele forskjellen på den installerte RAM fra den totale støttet kapasitet med antall gjenstående spilleautomater.

5 Kjøp din nye minnemoduler. De er lett tilgjengelig på elektronikk butikker eller på nettet.

Installasjon i en stasjonær

6 Slå av datamaskinen og koble fra alle ledninger fra den.

7 Legg systemet ned og fjern sidepanelet. De fleste tilfeller vil ha to tommeskruer som må løses, men saken kan være forskjellig. Sjekk din PC dokumentasjon hvis du ikke klarer å åpne opp systemet.

8 Fest anti-statisk armbånd til en jordet metall; et stykke metall på datamaskinen saken vil arbeide for dette.

9 Finn de eksisterende RAM-modulene på hovedkortet. De er lange rektangulære moduler som er montert vinkelrett på hverandre på hovedkortet.

10 Trekk de hvite klippene på hver side av de installerte moduler utover for å frigjøre moduler fra sporet. Fjern hver modul som må byttes ut, og sett den til side. Utelate dette trinnet hvis du bare legge til mer RAM til tomme spor.

11 Trykk hver ny RAM-modul rett inn i et spor på hovedkortet. Et hakk i modulen vil sikre riktig retning. Trykk ned til klippene klikker på plass.

12 Lukk opp systemet og koble strømledningen og periferiutstyr tilbake igjen.

Installasjon i en bærbar PC

1. 3 Slå den bærbare datamaskinen og trekk ut strømledningen.

14 Snu systemet opp ned og ta ut batteriet.

15 Fjern døren rommet som dekker dine RAM-moduler. Noen bærbare datamaskiner har en ekstra RAM-spor under tastaturet. Rådfør deg for å finne ut hvor dine RAM-plasser er plassert.

16 Fest anti-statisk armbånd til et stykke jordet metall.

17 Trekk klemmene som fester RAM-moduler til siden for å slippe chips. De vil komme opp til om en 45 graders vinkel. Trekk modulene ut og sett dem til side.

18 Sett inn de nye modulene i samme vinkel og press dem inn i sporene. Trykk ned for å legge modulene flat. Klemmene vil slå tilbake på plass for å sikre modulen.

19 Lukk opp RAM rommet og sett inn batteriet.

Hint

  • Bruk alltid en anti-statisk armbånd når du arbeider med PC-komponenter. En statisk elektrisk utladning kan skade sensitive deler.

© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com