Hvordan bruke Net Nanny

April 11

Hvordan bruke Net Nanny


Bruk Net Nanny avlytting programvare for å beskytte barna når de bruker Internett. Konfigurer bredt utvalg av alternativer som tilbys av Net Nanny og angi parametere for alder på barn, nettsteder de trenger for å se og innholdstypene du ønsker å screene for dem. Din pågå Internet foreldrekontroll er familiens viktigste web filter.

Bruksanvisning

Installer Net Nanny

1 Kjøpe og installere Net Nanny på familiens datamaskin per installasjon oppsettsinstruksjonene.
Merk ditt brukernavn og passord admin. Oppbevar dem på et trygt sted. Bruk standardinnstillingene for å begynne å bruke Net Nanny filtrerings med én bruker.

2 Logg inn og åpne Administrasjonsverktøy og bruke Updater Innstillinger for å aktivere systemstatusfeltet oppdateringer.
Kryss av i boksen for automatisk filter definisjon oppdatering. Velg tidssone og sett den til lokal tid.

3 Deaktiver Net Nanny å bruke det som en voksen ved å høyreklikke på ikonet i systemstatusfeltet. Dette kan være nødvendig når du bruker annen programvare som krever tilgang til Internett, for eksempel nettbank. Velg "Disable Net Nanny". Skriv inn administratorpassordet og klikk OK. Velg en tidsfrist eller automatisk påminnelse tid og klikk på OK. Aktiver Net Nanny ved å høyreklikke på ikonet på oppgavelinjen, og slik at det fra menyen.

Sett opp brukerprofiler

4 Begynn å sette opp en brukerprofil ved å logge på Admin Tools og klikke på Legg til bruker. Bruk forhåndsdefinert profil funksjon for å raskt lage en relevant brukerprofil. Velg et passende forhåndsinnstilt aldersprofil fra lite barn til voksen på rullegardinlisten for å enkelt sette opp Web filterkriterier.

5 Skriv inn brukerinformasjon i profilinnstillingene. Skriv inn brukernavn og passord i de angitte feltene. Ikke aktiver automatisk innlogging, passord privilegier eller administrator alternativer for å hindre brukere fra tukling med sin konto. Gjenta denne prosessen for å sette opp ønsket individuelle Net Nanny brukere.

6 Bruk Net Nanny Administrator Innstillinger til kraft tilpasse Internet kontroll for individuelle brukeraktivitet ved å logge inn Admin Tools. Kontroll bruker nettsurfing ved å velge brukeren fra brukerlisten og klikke filterinnstillinger. Bruk detaljert filter innstillingsmuligheter for å administrere Web-tilgang, velge alternativer for innholdsfiltrering, velge bestemte nettsteder, regulere chat og få mer kontroll over chattegrupper, nyhetsgrupper, Facebook-profiler, peer-to-peer-nettverk og sikker tilgang til nettstedet. Aktiver Record Web aktivitet funksjon å overvåke hver brukers pågående Web aktivitet.

7 Velg Tidskontroll funksjon fra Admin Innstillinger i brukerprofilen til å administrere en brukers planlagt nettilgang. Klikk og dra musen over kalenderen grid kasser for å endre standard grønn tillatt tid segmenter til rødt som ikke er tillatt status. Lag en daglig eller ukentlig tillatt tidsskjema i tiden Kvote feltene over kalenderen rutenettet.

8 Velg Games funksjonen fra Admin Innstillinger i brukerprofilen til å blokkere brukerens tilgang til ikke-godkjente spill. Velg fra pre-screenet liste over spill å tillate eller nekte dem individuelt.
Sjekk spill descriptor kategorier for å forby spill etter spill emnet. Endre spillet vurdering kriterier ved å flytte Ratings glidebryteren til ønsket fra cutoff punktet.

9 Tilgang lokale Web aktivitetsrapporter i Family Settings på Administrasjonsverktøy siden. Velg rapporter om Web aktivitet, lynmelding aktivitet og varsler og sosiale nettverk profiler fra rapport På listen. Velg et datointervall for rapporten. Bore ned for å få detaljert informasjon om brukerens Internett-aktivitet.
Få e-postvarsler ved å velge e-postvarsler i familieinnstillinger og legge til din e-postadresse. Angi varsler om en enkelt bruker eller alle brukere og aktivitetsmuligheter for varsling.

Hint

  • Bruk Net Nanny Remote Management funksjoner for å administrere brukere og utsikt aktivitetsrapporter fra hvor du har nettilgang.

© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com