Slik formaterer avsnitt i WordPress Innlegg

August 10

Slik formaterer avsnitt i WordPress Innlegg


WordPress post redaktør kjører på TinyMCE, et tekstbehandlings plug-in som tilbyr formateringsverktøy som ligner på de som finnes i programvare som Microsoft Word og OpenOffice.org. Du kan formatere avsnitt i TinyMCE ved å merke teksten og velge "Avsnitt" fra en drop-down, men rullegardin er skjult som standard. En HTML-redigering modus er også tilgjengelig som lar deg opprette og formatere avsnitt ved hjelp av HTML-koder og inline CSS (Cascading Style Sheets) stiler.

Bruksanvisning

1 Naviger til "innlegg" fra menyen til venstre i WordPress dashbordet. Klikk på tittelen til innlegget du vil redigere eller klikk "Legg til ny" øverst på skjermen.

2 Inspiser "Visual" fanen på toppen av redaktøren og kontroller at det er merket. Trykk "Alt + Shift + Z" for å vise både rader med ikoner på redaktørens verktøylinjen. Klikk på drop-down boks på venstre side av verktøylinjen. Velg "Avsnitt" og begynne å skrive avsnitt. Trykk på "Enter" -tasten når du vil starte et nytt avsnitt.

3 Marker teksten du vil konvertere til avsnittsformatering. Klikk på drop-down boks på verktøylinjen og velg "Avsnitt". Hold utheves teksten og klikke på en av knappene på verktøylinjen for å formatere tekst med en annen justering, farge eller innrykk.

4 Klikk på "HTML" fanen på toppen av redaktøren boksen for å redigere innlegget ditt ved hjelp av HTML. Place "<p>" koder rundt teksten du ønsker å formatere som et avsnitt. Still "text-align" CSS eiendom for å "rettferdiggjøre" eller "rett" til å bruke en justering annet enn venstre. For eksempel:

<P style = "text-align: rettferdiggjøre;">. Dette et justert avsnitt </ p>


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com