Barcode Scanner Bruks tips

October 13

Hvis du noen gang jobber i en dagligvarebutikk eller varehus du nesten helt sikkert kommer til å trenge å vite det grunnleggende ved hjelp av en fast eller håndholdt strekkodeskanner. Disse dager, er prisene innføres i registeret ved å skanne hvert element er UPC-kode (de banded stolper du ser på baksiden, bunnen eller siden av et element). Disse er effektive fordi de gjør innstilling eller endring av prisen på en vare lett og holde styr på inventar automatisk. Selv om det finnes en rekke forskjellige skannere på markedet, mest fungerer i hovedsak på samme måte.

Bend gang, Skann en Lot

Siden en av de viktigste formålene med å bruke en strekkode skanner er å øke hastigheten på kassa bør du prøve å bruke det på en måte som gjør dette mulig. Den beste tilnærmingen er å organisere elementer i fronten av skanneren, slik at du raskt kan skanne dem gjennom. Ellers vil du kaste bort tid bøying å få et element i en handlevogn, skanne det, flytte den til siden og endelig begynner igjen med neste punkt.

Store og små gjenstander

Hvis du har en håndholdt skanner, la alle store varer i kurven og skanne dem der. Deretter legger de mindre elementer som du først tok ut til å bli skannet tilbake i samme kurv.

Å få Scan

Prøv å unngå å måtte gjentatte ganger skanne et element ved å sørge for at du bruker skanneren på riktig måte. Det betyr å holde varens strekkode slik at den direkte vender mot fast skanner strålen. Det samme gjelder for håndholdte skannere, men det er viktig å sørge for at skanneren selv er i riktig vinkel.
Noen ganger er det vanskelig å skanne en kald element, for eksempel et brus, fordi små dråper av vann på boksen eller flasken spre lysstrålen. Så hold en klut eller papir håndkle hendig å tørke utsiden av beholderen før du skanner.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com