Hvordan skrive testtilfeller for programvare

November 10

Hvordan skrive testtilfeller for programvare


Programvare test tilfeller bidra til å gjøre software testing effektiv. Disse test tilfeller bestå av en rekke trinn og deres forventede resultater og hjelpe teste effektiviteten av en programvare. Skrive av høy kvalitet testtilfeller tar praksis. En skikkelig testprosedyre gjør deg oppmerksom på eventuelle programvarefeil eller glitches. En software testing plan består av mange testtilfeller, en tidslinje, nødvendig utstyr og målsettinger. Uten riktig skrevet testtilfeller, er en plan ubrukelig.

Bruksanvisning

1 Bestem kravene som er nødvendige for test. Dette inkluderer informasjon om hva du trenger for å teste, for eksempel spesifikk programvare, maskinvare og data. Du kan vanligvis finne dette kravet i designdokumentet for programvaren.

2 Opprett en egen sporbarhet matrise for testen saken. Gi filen et unikt navn. En sporbarhet matrise er et dokument, vanligvis en tabell, som dokumenterer alle de spesifikke elementer som krever testing. Hvert element er gitt en kode tall eller en bokstav. En god tabellen knytter alle de spesifikke elementer til hverandre, vanligvis med et flytskjema som forklarer element interaksjon.

3 Skriv en kort beskrivelse som inneholder en oversikt over testen saken. Denne oversikten bør forklare de mål og prosedyrer for testen saken tydelig slik at hvem som helst kan være i stand til å følge planen uten tidligere eksponering for programvaren.

4 Lag fremgangsmåten for testen saken. Hvert trinn skal inneholde en inngang instruksjon og en forventet resultat for denne instruksjonen. Skriv hva som kreves av programvaren til bestått eller ikke bestått testen.

5 Lag en retningslinje for resultatene. Resultater bør omfatte om programvaren blir godkjent eller ikke, samt en seksjon for notater og nødvendige programvare vedlegg.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com