The JCB File Extension

October 5

The JCB filtypen hører til Jason C. Brooke lydformat, som ble oppkalt etter sin skaper. Det dukket først opp i 1986 og ikke lenger er et lydformat som støttes. Faktisk er det usikker hvor filene ble opprettet, så ikke noe program i dag kan skrive, kode eller konvertere fra dette formatet.

Historie

Jason C. Brooke er en musiker som tilbrakte sin tidlige karriere komponere musikk på Mastertronic. Han skapte mange sanger for spill på Atari 8, Amstrad CPC og Commodore 64 spillsystemer. Spesielt blir han husket som en av de mest populære 8-bits komponister fra slutten av 1980-tallet. Mange av sangene hans ble reddet i JCB lydformat.

spill

The JCB filformatet ble brukt til in-game musikk for populære titler på ulike spillplattformer. Noen av de mer populære titler inkluderer "After Burner" av Sega, "feide" av Bulldog Software og Mastertronic, "1943: The Battle of Midway" av Probe og dra !, "Heavy Metal" av Probe og få tilgang til programvare og "Ikari Warriors "av Elite. The JCB sang formatet vises på omtrent 20 spilltitler fra slutten av 1980-tallet til begynnelsen av 1990-tallet.

datoer

Det første spillet til funksjonen JCB sang modulen format var tittelen "180" av Mastertronic. Spillet ble utgitt i 1986. Filformatet sist ble brukt til å skape in-game musikk i 1991 utgivelsen av "Thunderstrike" som ble utviklet og utgitt av Levende Studios. JCB filene dukket opp på et spill hvert år 1986-1991.

programmer

Selv om du kan lytte til JCB lydfiler mens du spiller mange av disse klassiske konsollspill, det er bare ett program som kan åpne og spille av en JCB fil. Programvareselskapet gjør et Windows-program som heter "konvertor FM" som åpner og spiller over hundre forskjellige filformater. Mange av disse filene er bilde eller lyd formater, inkludert JCB. Programmet bare åpner og spiller musikk, men kan ikke skrive i filformatet.


© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com