Hvordan bruke en CD angitt til å gjenopprette en Dell Inspiron B130

May 22

Dell Inspiron B130 laptop inneholder en gjenoppretting CD som en siste utvei tiltak hvis operativsystemet blir skadet eller du er i stand til å løse store virusproblemer. Gjenopprettings program på CD kan du permanent slette alle eksisterende data og innstillinger og returnere operativsystemet tilbake til den opprinnelige fabrikktilstanden. CD fungerer ikke normalt fra operativsystemet men som du må ha tilgang til gjenopprette programmet ved å starte den bærbare datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Sett operativsystemet Dell gjenopprette CD i Inspiron B130 CD-stasjonen (identifisert som "optiske stasjonen" av Dell). Lukk ned alle åpne programmer og koble fra eventuelle skrivere eller nettverkskabler er koblet til den bærbare havner.

2 Naviger til Windows "Start" -menyen og velg "Shut Down." Velg "Start" og vent på at "Trykk en tast for å starte fra CD eller DVD" teksten skal vises på bunnen av laptop-skjermen.

3 Hit en tast for å starte fra gjenopprette CD. Klikk på drop-down menyer på det nye vinduet og velg tastaturtype, språk preferanser og tidssone. Klikk "Next".

4 Velg "Install Now" og klikk på "Jeg godtar" -knappen for å godta Microsoft Windows lisensvilkårene. Velg "Egendefinert (avansert)" alternativet når det vises et vindu som spør hva slags installasjon du må utføre.

5 Klikk på alternativet for din bærbare viktigste harddisk partisjon og klikk "Slett". Velg "Ja" og velg "ledig plass" entry. Klikk "Next".

6 Bruk instruksjonene som vises på skjermen for å opprette en ny Windows-profil brukernavn og passord. Følg instruksjonene på skjermen for å velge nettverksinnstillingene og laste ned de nyeste oppdateringene til Windows.

7 Fjern Dell gjenopprette CD fra stasjonen. Bruk installasjonsplatene for noen maskinvare du bruker, for eksempel en skriver eller en ruter, for å installere driverprogramvaren for maskinvarekomponent.

Hint

  • Alternativene er litt annerledes hvis du valgte Windows XP-operativsystemet i stedet for Windows Vista eller Windows 7 når du kjøpte din Inspiron B130. Start datamaskinen med gjenopprette CD i diskstasjonen som normalt og traff en tast for å starte fra CD. Trykk "Enter" og trykk "F8." Marker partisjonen og trykk "Enter". Velg "Format med NTFS-filsystemet" og velg "Enter" igjen. Følg instruksjonene på skjermen for å velge nye Windows XP-alternativer.
  • Bruke gjenopprette CD sletter noen filer som er lagret på din Inspiron harddisk.

© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com