Slik Kombiner MOV-filer og konvertere til WMV

November 11

Slik Kombiner MOV-filer og konvertere til WMV


Den MOV-formatet er det multimedia container for Apples QuickTime media player, mens WMV-formatet er en video kodek som er utviklet og eies av Microsoft. MOV-filer kan kombineres og konvertert til WMV-format med QuickTime Pro. Også referert til som å bli med eller sammenslåing, kan QuickTime Pro kombinere flere MOV-filer for å streame sekvensielt i en fil. Premien programmet er også utstyrt med kode funksjonalitet som kan konvertere MOV-filer i ulike formater som WMV.

Bruksanvisning

Kombiner MOV-filer og konvertere til WMV

1 Last ned og installer QuickTime Pro. Kjøpe QuickTime Pro-programmet fra Apples nettbutikk og følg nedlasting og installasjon. Hvis brukere allerede har QuickTime media player installert på sine datamaskiner, kan de oppgradere til QuickTime Pro ved å kjøpe lisensen. For å få premium-versjonen, åpne QuickTime media player og gå til «Hjelp» -fanen i programmenyen. Velg "Kjøp QuickTime Pro" og Apple Store produktside vil automatisk starte. Følg kassa instruksjonene for å starte QuickTime Pro.

2 Åpne din første MOV-filen i QuickTime. Klikk på "Pause" -knappen og flytte spillehodet til slutten av klippet. Velg den andre MOV-filen og dra den inn i spilleren vinduet i første MOV-filen. Den andre MOV filen vil være knyttet til den første MOV-filen. Dra eventuelle senere MOV-filer du ønsker å kombinere.

3 Gå til "Fil" og "Lagre som" i QuickTime programmenyen. Naviger til din foretrukne lagringsplassering og navngi de kombinerte filer med en unik identifikator for å redde de samlede MOV-filer.

4 Åpne nylig reddet QuickTime video av dine kombinert MOV-filer. Gå til "File" og velg I "Lagre eksportert fil som:" "Export". Vinduet velger du «Film til Windows Media" fra Eksportrullegardinmenyen. Naviger til din foretrukne lagringsplassering og klikk "Lagre". En statuslinje vises vinduet for å vise filen konverteringen pågår. Når den når 100 prosent, vil vinduet lukkes og den eksport WMV-fil vil være klar til bruk.

5 Åpne WMV-fil i Windows Media Player (eller QuickTime på Mac med Flip4Mac plug-in installert). Hvis filens video- og lydspor er helt intakt, så filkonvertering var en suksess. Hvis videoen ikke streame som kombinasjonen MOV-filen, og deretter forsøke WMV eksport igjen.

Hint

  • Brukere kan bruke egendefinerte innstillinger til eksportert WMV-fil ved å klikke på "Options" -knappen i "Lagre eksportert fil som:" -vinduet. Denne funksjonen gjør det mulig å justere A / V-kontroller som volum, rammestørrelse og bitrate.

© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com