Hvor å Feilfri Bærbare datamaskiner

May 1

Regelmessig vedlikehold av maskinen er avgjørende for å holde den i gang effektivt i årene som kommer. Dette er spesielt tilfelle med bærbare datamaskiner, som både skjermen og andre komponenter i datamaskinen må rengjøres regelmessig. Rense dem på riktig måte, er imidlertid ikke så enkelt som ved hjelp av et renere og papirhåndkle --- er spesifikke materialer som trengs.

Bruksanvisning

1 Kjøpe rengjøring elementer: en mikrofiberklut, en elektronisk sikker renere og Q-tips. De fleste elektronikkbutikker selger bærbare rensesett for $ 10 til $ 20, som inkluderer alt som er nødvendig for å rense en laptop. Men du kan også kjøpe de grunnleggende elementene separat på de fleste dagligvarebutikker.

2 Slå av den bærbare datamaskinen ved å gå til Start> Avslutning> Avslutning. Som du vil være rengjøring de ulike komponentene i maskinen og bruke et flytende rengjøringsmiddel, er det best å slå av laptop for sikkerhet.

3 Spray litt renere på laptop-skjermen. Spray akkurat nok til å dekke skjermen, men ikke så mye at de flytende flyter over.

4 Gni skjermen med pusseklut i en sirkulær bevegelse. Gjør du det sikrer at ingen streker er igjen på skjermen. Avhengig av hvor mye væske du har satt på skjermen, må du kanskje å gni kluten mye rundt.

5 Spray væsken på kluten og kjøre klut over tastaturet og musematte. Du kan enkelt fjerne eventuelle merker på tastaturet ved å gni forsiktig på flekken med kluten.

6 Kjør Q-tips i løpet av de gapene mellom tastene. Dette vil fjerne skitt og støv som samler seg i tastaturet med konsekvent bruk.

7 Rengjør utsiden av den bærbare datamaskinen ved hjelp av spray og klut. Det er best å sprøyte væsken på kluten, og bruk deretter kluten på den bærbare datamaskinen, som gjør dette vil hindre at væske fra å komme inn i noen av de bærbare stikkontakter, for eksempel USB-portene eller CD-ROM-stasjonen.

Hint

  • Rengjør den bærbare datamaskinen regelmessig. Hvis du bruker den bærbare datamaskinen daglig, vil det bli skitten raskt, så det er en god idé å rengjøre den ofte. Selv om du ikke bruker det daglig, bør du satse på en grundig rengjøring en gang i week.Always bruke en mikrofiberklut. Andre kluter forlate riper og striper på skjermen, men microfiber kluter er konstruert for dataskjermer og bærbare skjermer.
  • Ikke bruk for mye væske. Datamaskiner kan bli ødelagt ved å bruke for mye væske. Bruk alltid en liten mengde av spray, og når du er i tvil, spray det på kluten i stedet for på den bærbare datamaskinen for å unngå skade.

© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com