Hvordan lage en ActiveX DLL i VB

March 3

Visual Basic (VB) er et programmeringsspråk utviklet av Microsoft. VB prosjekter kan referere til biblioteket for dynamiske koblinger (DLL-filer), som inneholder gjenbrukbare funksjoner som brukes med forekomster av stedene. Du kan opprette en fil ved hjelp av VB NET med disse ofte nødvendige funksjoner og lagre det som en DLL-fil. Visual Basic bruker ActiveX DLL-filer for å utvide sin funksjon-set eller funksjon som frittstående kontroller innebygd i andre programmer, for eksempel en nettleser. Mesteparten av busywork i å skape en DLL-fil leveres med å skrive koden. Visual Basic gjør resten av jobben for deg.

Bruksanvisning

1 Åpne Visual Studio. Klikk på "File" og velg "New Project" fra rullegardinmenyen. Klikk på "Class Library" i New Project-vinduet og klikk "OK."

2 Klikk på "Project" fra menyen og velg "ClassLibrary1 Properties" i rullegardinlisten. Endre forsamlingen navn og rot navne fra den generiske navngi til noe mer identifiserbar med klassen din.

3 Åpne din kode vinduet. Skriv inn koden for funksjonene din klasse vil omfatte. Gjør offentlige funksjoner hvis klientapplikasjoner vil bruke dem.

4 Klikk på "Build" fra menyen og velg "Bygg ClassLibrary1" i rullegardinlisten. Dette vil skape en DLL-fil med navnet du skrev inn i forsamlingen navn tekstboksen. Lukk prosjektet.

5 Opprett et nytt prosjekt ved å klikke på "File" og velge "New Project". Velg "Empty Project" og klikk "OK." Klikk på "Project" på menyen og velg "Add Reference" fra rullegardinlisten. Naviger til der du lagret DLL-fil, klikk på den og klikk "OK." Dette legger de offentlige funksjoner fra DLL-filen til det nye prosjektet.

Hint

  • For å kunne bruke offentlige funksjoner fra DLL-filen, må du opprette et objekt. Skriv "Dim variabel Som DLLname.Class1" i erklæringen delen av koden din. I din fungerer, skriv "variabelnavn = Ny DLLname.Class1." Du kan nå bruke objektet med prikken operatøren for å få tilgang til funksjonene i klassen.

© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com