The Best Bærbare datamaskiner Under $ 1000

February 28

I dag er det en forbruker markedet når du kjøper en bærbar datamaskin. Modeller variere så mye som biler med tanke på funksjoner, pris, og viktigst av alt, pålitelighet. Forbrukerne må derfor være kunnskapsrike og vedvarende i sin forskning før rushing inn i et kjøp. Nedenfor vil vi forhåndsvise noen få modeller som har holdt opp under utallige vurderinger - alle priset godt under $ 1,000.

HP dv7 Entertainment Series

Denne bærbare tilbyr appellerer til et bredt spekter av forbrukere. Selv om det er på den tyngre siden av dagens bærbare datamaskiner, det er en grunn for noen ekstra pounds: det har den største, mest lyssterke skjermen i sin klasse (en full 17 inches) og har et tastatur i full størrelse med numerisk tastatur. Disse cleverly skjule sin dual core prosessor og 4 GB RAM, som makt alt du kan pakke inn i sin 500 GB harddisk. Komplett med en "blu-ray" platespiller / DVD-brenner combo drive og tuck-away fjernkontroll, det er priset på eller rundt $ 799.

Toshiba Satellite-serien U505

Med en skjerm 4-tommers mindre og 100 GB mindre harddiskplass enn dv7, kan man gå over Toshiba Satellite. Denne bærbar PC har et batteri i stand til varig åtte timer, til tross for at en Core 2 Duo-prosessor og 4 GB RAM. Den er rask i ytelse, og også gjenoppretter raskt fra hvilemodus. Den veier i underkant av fem pounds og starter på rundt $ 699, noe som gjør det til et godt valg for studenter og forretningsfolk.

Dell Inspiron 1545

Den siste "Inspiron" modellen fra Dell er spesialbygget for hver kjøper. Med en harddisk stor nok til å holde tusenvis av bilder og sanger, og en blank 15-tommers skjerm, det er derfor et populært valg for high school-elever og motebevisste kjøpere. Under prangende ytre, men det finnes en kompetent maskin, med funksjoner som et integrert webkamera og mikrofon, som kan brukes til å chatte via Internett på sin Wireless-N forbindelse med hastigheter det dobbelte av hva de fleste Wi-Fi hot spots er i stand til. Det kommer også sammen med Office 2007 Home & Student Edition fra Microsoft og koster ca $ 599.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com