Slik sletter Print Spooler Jobber i Vista

November 27

The Print Spooler er en del av Windows Vista som lagrer en kø av dokumenter klare til å sendes til skriveren. Når skriveren er klar til å motta et dokument, sender Print Spooler det og det begynner å skrive ut. Dokumenter kan imidlertid bli "stuck" i Print Spooler hvis det er et problem med skriveren, eller et dokument ved et uhell sendt til en skriver som ikke lenger er koblet til datamaskinen. Når dette skjer, andre dokumenter du prøver å skrive ut vil også forbli fast i utskriftskøen. Slette en "stuck" jobben fra utskriftskøen for å fortsette utskriften normalt.

Bruksanvisning

1 Klikk "Start" på PC-en, og klikk på "Control Panel".

2 Dobbeltklikk på "Skrivere". Hvis du ikke ser dette alternativet, klikker du på "klassisk visning" på venstre side av skjermen.

3 Høyreklikk på skriveren som har en fast jobb, må du klikke "Open". Print Spooler for at skriveren skal vises.

4 Høyreklikk på utskriftsjobben som er fast og klikk "Avbryt". Dette vil slette bare den jobben fra utskriftskøen. Alternativt kan du klikke "skriver," klikk "Avbryt alle dokumenter" for å tømme alt ut av Print Spooler.

5 Begynn å skrive ut dokumentet på nytt.

Hint

  • Hvis en jobb er fortsatt fast i utskriftskøen selv etter at du avbryter den, en annen måte å tømme utskriftskøen manuelt er å slå av skriveren, koble den fra datamaskinen, og start maskinen på nytt. Når datamaskinen har startet, bør Print Spooler være tom. Du kan koble skriveren og prøver å skrive ut dokumentet på nytt.

© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com