Hvordan oppdatere Pinnacle Studio 11

December 16

Hvordan oppdatere Pinnacle Studio 11


Pinnacle Studio 11 er et Windows-basert video redigering og konvertering program. Som i 2010, hadde Pinnacle sluppet fem oppdateringer til Studio 11. Brukere skal sørge for at de har den nyeste versjonen av programvaren ved å oppdatere det enten på Pinnacle nettside eller Studio 11 innebygde oppdateringsalternativ gjennom.

Bruksanvisning

Oppdatering via Pinnacle rens nettsted

1 Gå til Pinnacle produktstøttesiden og klikk på "Pinnacle Studio" -knappen i "Product Support" på venstre side av siden.

2 Klikk på den versjonen av Pinnacle Studio 11 du vil oppdatere - enten Studio versjon 11 eller Studio Ultimate versjon 11.

3 Klikk på "Download Area" linken på produktsiden når du blir omdirigert. Du vil se en liste over tilgjengelige oppdateringer for Studio 11.

4 Klikk på oppdatering som skal installeres. Du vil bli omdirigert til en nedlastingsside. På bunnen av siden, klikk på "Download Now" knappen ved siden av hvilket operativsystem du bruker.

5 Når du blir bedt om det, skriver du inn e-postadressen du brukte til å registrere Studio 11 programvaren.

6 Klikk "Lagre som" for å laste ned oppdateringen til datamaskinens skrivebord. Når filen er lastet ned, dobbeltklikker du den for å starte installasjonsprogrammet og oppdatere Pinnacle Studio 11.

Oppdatering Innen Pinnacle Studio 11

7 Start Studio 11 ved å dobbeltklikke på programikonet.

8 Klikk på "Hjelp" i Studio startskjermen toppmenyen, deretter velge "Programvareoppdatering". Programvaren vil bekrefte at du er koblet til Internett, og vil søke etter tilgjengelige oppdateringer.

9 Følg instruksjonene på skjermen for å få tilgang til programoppdateringer. Hvis du blir bedt, lagre oppdateringsfilene til skrivebordet ditt.

10 Avslutt Pinnacle Studio 11 og dobbeltklikk på filene du har lastet ned, ett om gangen, for å installere oppdateringer.

Hint

  • Hvis du ikke har oppdatert programvaren i lang tid, kan det være nødvendig å gjenta det nettbaserte nedlastingsprosessen for flere oppdateringer; du kan bare laste ned og installere en oppdatering om gangen.

© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com