Slik konverterer VCS å fakke

January 25

Slik konverterer VCS å fakke


Filer med utvidelsen ".vcs" er kalenderfiler som inneholder informasjon om hendelser og avtaler. Selv om disse filene er vanligvis brukes av vCalendar til å importere og eksportere kalenderinformasjon, kan filene bli håndtert av mange andre programmer, inkludert Microsoft Outlook. Filer som bruker utvidelsen ".nab" inneholder Novell Groupwise adressebøker. Disse filene er kommaseparerte verdier, vanligvis kjent som "CSV" filer. Hvis du ønsker å konvertere en fil med ".vcs" forlengelse til en fil med ".nab" forlengelse, må du improvisere som du ikke kan direkte konvertere filene med ".vcs" forlengelse.

Bruksanvisning

1 Dobbeltklikk Microsoft Outlook-ikonet på skrivebordet, eller klikk på Microsoft Outlook-ikonet på Start-menyen for å starte programvaren.

2 Gå til Fil-menyen og klikk på import og eksport alternativet. Velg iCalendar eller vCalendar fil "* .vcs" fra den resulterende listen og klikk på "Neste" -knappen. Bruk den resulterende filen nettleseren for å markere filen med ".vcs" forlengelse. Klikk på "Open" knappen for å åpne den i Outlook. Filen blir automatisk plassert i Kalendere-mappen.

3 Gå til Fil-menyen og velg Import og eksport alternativet. Velg Eksporter til en fil alternativ, klikker du på "Neste" -knappen, velg Kommadelte verdier (Windows) som filtype og klikk på "Neste" -knappen igjen. Velg filen med filtypen ".vcs" importert tidligere fra Calendars-mappen. Klikk "Next", skriv inn et navn på den nye filen. Bruk fil-leseren til å velge hvor du vil lagre den. Klikk "Next" for å eksportere filen med ".vcs" forlengelse til en med en ".csv" forlengelse.

4 Åpne operativsystemet fil nettleser og naviger til mappen der du lagret filen med "CSV" forlengelse opprettet i trinn 3. Filer som bruker ".nab" forlengelse lagre data i ren tekst form og ligner en database . Hver post er en enkelt linje og hvert felt er avgrenset med komma. Dette er hvordan standard kommaseparerte verdier filene er formatert, så det er liten forskjell mellom denne filtypen og "CSV" format.

5 Høyreklikk på filen med "CSV" forlengelse og velg Gi nytt navn fra menyen. Sett på "CSV" forlengelse med en ".nab" forlengelse. Trykk "Enter" for å lagre endringene. Du har nå en fullt funksjonell fil med ".nab" forlengelse til å åpne med alle programmer som støtter denne utvidelsen.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com