How to Program Hurtigtaster på en Dell bærbar PC

March 25

How to Program Hurtigtaster på en Dell bærbar PC


Hurtigtaster er en god måte å opprettholde ett-trykks kontroll over dine mest brukte Windows-programmer, programmer eller nettsteder. Dell bærbare datamaskiner kommer installert med programvare, DellTouch, for å bidra til å hjelpe deg med programmering og konfigurering av alle hurtigtastene som er gjort tilgjengelig på din bærbare PC. De fleste av disse hurtigtastene vil ikke fungere hvis Dell-programvaren er avinstallert. Før du leser følgende trinn, sørg for at du har DellTouch installert på den bærbare.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" -knappen og deretter markere "Alle programmer". Naviger til og dobbeltklikk på "DellTouch programmerbare taster" -ikonet.

2 Klikk på "hurtigtast" som du vil endre.

3 ( "Konfigurer Button" vinduet vises) Klikk på "Funksjoner" -knappen. Beveg musen ned og klikk på ønsket "hurtigtast" funksjonen du ønsker å konfigurere fra rullegardinmenyen.

4 Skriv inn programmer snarvei banen oppført i Windows eller en nettadresse. Du har også muligheten til å klikke på "Browse" -knappen i stedet for å velge en hvilken som helst Windows-program.

5 Klikk på "OK" -knappen for å fullføre valget.

Hint

  • For å programmere en "hurtigtast" for å starte et program eller starte en webside, må du klikke på "Start program" eller "Nettstedet" -knappen.
  • Den "Sleep" -tasten er ikke en programmerbar tast som det er reservert for denne funksjonen.

© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com