Slik fjerner Net Nanny

April 10

Net Nanny programvare er et flott program for å beskytte barna fra innhold på nettet som du ikke vil at de skal se. Det er en veldig populær Internett-filter programmet, og det er ganske lett å installere og begynne å bruke rett ut av boksen. Selvfølgelig når barna vokser opp, eller hvis du selger din PC, vil du sannsynligvis ønske å fjerne Net Nanny. Heldigvis fjerning av programmet fra Windows-basert PC er en enkel prosess som selv de nyeste PC-bruker kan oppnå med letthet. Bare husk Windows XP og Windows Vista begge tilbyr sine egne trinn som du må følge.

Bruksanvisning

Fjerne Net Nanny Fra Windows XP

1 Åpne kontrollpanelet ved å klikke på Start-knappen i Windows og gå til "Innstillinger" og deretter klikke på "Control Panel".

2 Dobbeltklikk på "Legg til / fjern programmer" -linken når kontrollpanelet har lansert for å åpne fjerning programmet.

3 Klikk på Net Nanny Option og klikk på knappen "Fjern". Også finne programmet "Content Protect" og ta den på samme måte som Net Nanny hvis den er installert.

4 Start datamaskinen på nytt.

5 Klikk på "Min datamaskin" ikonet på skrivebordet eller via Start-knappen i Windows-menyen.

6 Klikk på "Tools" alternativet øverst på skjermen etterfulgt av "Mappealternativer."

7 Åpne "Vis Tab" og klikk deretter på alternativet "Vis skjulte filer og mapper," klikk "Apply" og deretter "OK."

8 Gå til c: \ program filer plassering og slett "Content" -mappen, og deretter navigere til c: \ Documents and Settings \ Alle brukere \ programdata og slett "Content" -mappen. Du har nå slettet Net Nanny i sin helhet fra Windows XP.

Fjerne Net Nanny Fra Windows Vista

9 Klikk på Windows "Start" -knappen. Naviger til "Innstillinger" og deretter "Control Panel".

10 Klikk på ikonet "Programmer og funksjoner" og klikk deretter på "Net Nanny". Klikk på "Endre / fjern" -knappen, og klikk "Ja til alt" for å slette Net Nanny. Gjør det samme for "Content Watch" og start datamaskinen på nytt.

11 Åpne "Min datamaskin" når maskinen starter på nytt, og klikk på "Tools" alternativet. Klikk på Mappealternativer, og åpne deretter kategorien Vis. Velg sirkelen som sier "Vis skjulte filer og mapper." Klikk på "Apply" og deretter "Next".

12 Gå til c: \ programfiler etter viser skjulte filer og slett "Content" -mappen. Gå til c: \ Program og slett "Content" -mappen. Avinstalleringen er nå fullført.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com