Hvordan endre språket for "The Sims 2"

January 6

Når du spiller "The Sims 2" simmene dine i spillet vil snakke gjort opp språk kalt simsk uansett hva språkinnstillingene. Imidlertid er det i spillet tekst en annen historie. Selv om du vil bli bedt om å velge ønsket språk når du først installere spillet, kan du endre dette når som helst til nesten alle språk du ønsker. Hvis "The Sims 2" ikke kjører på ditt foretrukne språk, kan du endre språkinnstillinger i løpet av minutter.

Bruksanvisning

1 Gå til Start-menyen på datamaskinen. Klikk på "Programmer" og deretter "Tilbehør" og til slutt "Run." Etter Kjør vindu, skriv inn "regedit" i "Open" -boksen. Dette vil bringe opp Registerredigering vinduet.

2 Naviger til spillets språkalternativer ved å klikke på den lille symbolet "+" ved siden av "Hkey_Local_Machine" i menyen på venstre side av vinduet. Klikk på "Software", deretter "EA Games," etterfulgt av "The Sims 2" og "1.0". Fire alternativer, inkludert "Språk" vises i høyre del av vinduet.

3 Dobbeltklikk på "Language" for å få opp et vindu som heter "Rediger DWORD-verdi." Under «Verdidata", vil du se et tall mellom 1 og 23. Disse tallene representerer språk som følger: 1 for amerikansk engelsk, 2 for fransk, 3 for tysk, 4 for italiensk, 5 for spansk, 6 for svensk, 7 for finsk, 8 for nederlandsk, 9 for dansk, 10 for brasiliansk portugisisk, 11 for Tsjekkia, 12 for hebraisk, 13 for gresk, 14 for japansk, 15 for koreansk, 16 for russisk, 17 for forenklet kinesisk, 18 for tradisjonell kinesisk, 19 for britisk engelsk, 20 for polsk, 21 for Thai, 22 for portugisisk og 23 for ungarsk.

4 Endre nummeret i boksen til den som samsvarer med språket du ønsker å bruke i spillet, og klikk deretter "OK". Språkendringen skal tre i kraft neste gang du kjører spillet.

Hint

  • Etter å endre språkverdi, kan det være lurt å klikke på "Language» og erstatte verdien med navnet på det nye språket. Dette er ikke nødvendig, men å ha alt match opp kan bidra til å forhindre forvirring i fremtiden.

© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com