Hvordan finne en e-post opprettelsesdato

December 21

Hvordan finne en e-post opprettelsesdato


Hvis du trenger dokumentasjon av en e-post til personlige eller forretningsmessige formål, kan du finne denne informasjonen med noen få enkle trinn. Dette inkluderer å finne e-postadressen til mottakeren, arkiverte meldinger og selv e opprettelsesdato. Prosessen er ganske enkel og lignende, enten du bruker Microsoft Outlook eller web-basert e-post.

Bruksanvisning

Web-basert e-post

1 Logg deg på web-basert e-post (dvs. Yahoo, MSN, etc.).

2 Klikk på "sendt" -mappen og finn e du i utgangspunktet sendt for å finne den opprettelsesdato.

3 Velg og klikk overskriften merket, "Å", som vil organisere e-postene alfabetisk. Du vil være i stand til å identifisere opprettelsen dato for e-post til en avsender, hvis det er flere e-poster. Hvis den opprinnelige e-posten var et svar til avsenderen, dobbeltklikker du på e-post og bla ned til bunnen for å finne opprettelsesdatoen via senderen. Denne informasjonen vil bli plassert over meldingen.

Microsoft Outlook

4 Dobbeltklikk på Outlook Express-ikonet for å åpne e-posten din.

5 Velg "Sendte elementer" på venstre kolonne der mappene er notert.

6 Finn den spesifikke e-posten du er interessert i å finne den opprettelsesdato for. Hvis du har flere e-poster til senderen du har vært tilsvarende, kan du dobbeltklikke den siste e-posten og bla til bunnen av meldingen for å finne den opprinnelige datoen eller fortsette til trinn 4.

7 Klikk på "Til" (ved siden av "emne) og organisere avsenderen kolonnen alfabetisk for å finne den første korrespondanse til den bestemte avsenderen.

8 Åpne meldingen og finn opprinnelse dato og klokkeslett for e-post i gråsonen mellom verktøylinjen og meldingsområdet.

Hint

  • Noen web-baserte e-postservere ikke automatisk lagre sendte meldinger. Du må kanskje endre alternativer for å begynne å spare dine sendte meldinger. Hvis dette alternativet gjelder web-basert e-post, og var ikke aktiv, vil du ikke være i stand til å finne e opprettelsesdato, med mindre du får et svar fra mottakeren.

© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com