Hvordan Clean & refill en skriverkassetten

August 6

Hvordan Clean & refill en skriverkassetten


Blekkskrivere kan være billig på forhånd, men kostnaden for blekkpatroner kan raskt sette den totale kostnaden for en blekkskriver langt over en laserskriver. Noen mennesker redusere den ekstra bekostning av refylle blekkpatroner som bruker en blekk refill kit. Dette settet setter skriveren blekk tilbake til blekkpatronen, slik at den kan brukes flere ganger før du kjøper en ny patron. Blekk refill kits kan kjøpes i en rekke butikker som tilbyr patron påfyll.

Bruksanvisning

1 Fyll en grunne plate eller tallerken med lunkent vann. Sug skriver blekkdysene de i varmt vann for å rydde opp i eventuelle tørket blekk. Når blekket begynner å lekke fra dysene, er eventuelle blokkeringer eller tørket blekk ryddet opp. Tørk av dysene med en bomullspinne for å tørke den.

2 Fyll sprøyten med blekk i henhold til instruksjonene på refill kit. Finn et hull på toppen av blekkpatronen og sett nålen. Hvis det ikke er noen hull tilgjengelig, bruk en penn eller nål for å lage en stor nok for sprøyten.

3 Trykk ned sakte på sprøyten og fyll blekkpatronen. Hvis du går for fort kan du introdusere luft inn i kammeret. Dette kan føre til utskriftsjobber ikke fullføre ordentlig.

4 Kjør skriverens skrivehode rengjøring verktøyet. Dette vanligvis er inkludert i programvarepakke som følger med skriveren. Ellers sjekk produsentens dokumentasjon eller nedlastinger for rengjøring verktøy. Skriv ut en testside for å kontrollere at blekkpatronene ble etterfylt riktig.


© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com