Hvordan Spill streaming av musikk fra nettet

December 30

Streaming radioprogrammer og online programmer har økt i popularitet siden deres oppfatning i begynnelsen av 1990. Online radio gir større kontroll og bekvemmelighet for lytteren, men bare hvis de er i nærheten av en datamaskin. Lytt på farten ved å registrere dine favoritt online sendinger.

Bruksanvisning

1 Koble til en mannlig 1/8-tommers til mannlig 1/8-tommers lydkabelen til lydutgangen eller hodetelefonkontakten på datamaskinen. Hvis koblet til hodetelefonkontakten, vil ingen lyd kunne høres under innspillingen.

2 Koble den siste enden av 1/8-tommers lydkabelen til lyd-in eller mikrofon på datamaskinen. Audio-in kan kreve en programvare preamp for å gjøre lyden hørbar.

3 Slå på datamaskinen og åpne lyd-opptak programvare. Mange datamaskiner nå skipet med lydopptak programvare forhåndsinstallert. Hvis din gjør det ikke, det finnes mange gratis, open-source alternativer tilgjengelige for eksempel Audacity og Rosegarden.

4 Velg inngangen som du plugget den 1/8-tommers kabel inn og trykk på posten.

5 La din streaming radio show å spille til du er ferdig.

6 Stopp innspillingen ved å klikke på stoppknappen på audio-opptak programvare. Eksportere opptak til et brukbart format, for eksempel Mp3 eller Ogg. Legg den konverterte sendingen på den bærbare musikkspilleren til å høre på farten.

Hint

  • Hvis lyden er forvrengt, for høyt eller for lavt, kan du justere innstillingene i din innspillingen programvare for å kompensere før konvertere lyd til en spillbar fil.

© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com