Hvordan virker PC TV arbeid?

February 22

Identifikasjon

PC TV lar deg se på TV på datamaskinen din. Du kan se de fleste programmer via Windows Media Player, og bildene er like klart som resepsjonen på TVen. For å se programmer, bør du bruke en kvalitet TV-tuner. TV-tuneren mottar TV-signaler og kommer vanligvis med programvare som skal installeres på datamaskinen. Du kan også lagre TV-programmer på din PC for å se på din fritid eller brenne dem på disk for å se på en DVD-spiller.

typer

Den mest brukte TV-tuner er et PCI-kort. Dette er den foretrukne type fordi den er lett å montere og forholdsvis rimelig. Denne typen er plassert i PCI-sporet på innsiden av PCen. En USB TV-tuner-kort er enkel å installere og svært pålitelig. Det er plassert i USB-porten på PC-en. Denne typen kort er dyrere enn andre kort. Hvis du har en bærbar PC, bør du kjøpe et kort som passer i PCMIA sporet i den bærbare. Digitale TV-tunere tillate en datamaskin til å vise digitale TV-signaler, og hybrid tunere kan operere som analoge eller digitale tunere.

Funksjon

Når du installerer TV-tuner-kort, må du koble TV-kabel kortet til det å motta TV-signaler. Når TV-signalet er mottatt, blir den sendt gjennom tuner-kort til datamaskinen. TV-tuner mottar at TV-signalet og konverterer det til et digitalt signal som skal vises på datamaskinen. TV-signalet blir så transformert inn i MPEG-video. Når det er konvertert til MPEG, kan du vise det ved hjelp av Media Player.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com