Hvordan endre markøren i Microsoft Excel

July 18

Hvordan endre markøren i Microsoft Excel


Microsoft Excel er et allsidig regnearkprogram som gjør at brukerne raskt og enkelt legge inn data av noe slag. Oppsettet er en gitterstruktur hvor dataene er organisert av rader og kolonner. Excel gang lagt inn i programmet, og tilbyr et robust sett med verktøy for å navigere rundt på data, manipulere innholdet og utføre analyse. Windows musepekeren brukes for å skille mellom de ulike handlinger en bruker kan fullføre ved hjelp av noe mer enn musen. Disse funksjonene gjør det mulig å utføre mange funksjoner på data raskt. Det er enkelt å endre markøren i Excel, slik at du kan få tilgang til disse verktøyene.

Bruksanvisning

1 Åpne Excel.

2 Navigere rundt i regnearket. Musepekeren fortsatt som et hvitt plusstegn når markøren er plassert over en celle i noen av programmets rader eller kolonner.

3 Plasser musepekeren over en celle som er valgt for å endre markøren til andre design som gjenspeiler visse handlinger. Valgte cellene har en mørk svart ramme rundt dem, og innholdet vises også i programmets formellinjen over regnearket rutenettet. Når musen er plassert langs noen av cellens grenser, blir det til et firemannsrom pil. Når vises, kan denne markøren bli klikket og dratt til å flytte innholdet i celle til en annen celle.

4 Før musen over nedre høyre hjørne av den valgte cellen. Markøren endres til en svart plusstegn. Dette er "fyllhåndtaket", og kan brukes til å raskt kopiere og lime inn innholdet i cellen til eventuelle tilstøtende celler. Bare dra markøren i alle retninger, og cellene kopiert.

5 Plasser musepekeren over noen del av Excel formellinjen. Dette er den lange hvite stripen på toppen av programvinduet. Det er merket på sin start med begrepet "fx". Markøren endres til en standard tekstinntasting markøren, likner en stor bokstav "I". Når vises, kan du klikke på formellinjen for å redigere celleinnhold. Det samme markøren vises hvis du dobbeltklikker på en celle.

6 Plasser musen over en knapp på verktøylinjen eller menyen øverst i programmet og musepekeren endres til en standard Windows-pekeren slik at du kan klikke og få tilgang til disse verktøyene.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com