Hvordan sjekke talepost på Vonage

June 2

Hvordan sjekke talepost på Vonage


Siden du ikke vil gå glipp av viktige anrop venter på deg i talepost, i dag vil du lære å mestre din Vonage telefonsvarer system. Teknologien som brukes av Vonage kalles VoIP og alt du trenger å vite er at det overfører tale i digitale signaler over Internett i stedet for langs telefon ledninger. Hvis du vil ringe til brukerens behov for en spesiell VoIP-telefon eller en adapter for å ringe og motta samtaler.

Bruksanvisning

Første gang mobilsvar bruk

1 Plukk opp telefonen røret og slå * 123.

2 Du må gå inn i midlertidige PIN nummeret som er tildelt deg i din Vonage epost velkomstpakke. Dette er en bekreftelse e-post sendt til deg av Vonage.

3 Tast inn en ny PIN-nummer som er fire til 15 sifre. Jo lenger inn PIN-koden til sikrere.

4 Bekreft den nye PIN-koden ved å taste den på nytt når du blir bedt. Trykk firkanttasten for å godta og stjernetast for å angi en ny PIN-kode.

5 Spill navnet på neste spørsmål. Systemet vil spille ditt navn opptak tilbake til deg. Trykk firkanttasten for å godta og stjernetast for å angi en ny PIN-kode.

6 Spill inn utgående talepost på neste spørsmål. Systemet vil spille inn den utgående meldingen opptak tilbake til deg. Trykk firkanttasten for å godta og stjernetast for å angi en ny PIN-kode.

Sjekk Mobilsvar fra hjemmetelefonen

7 Plukk opp røret og slå * 123.

8 Tast inn PIN-koden når du blir bedt.

9 Vonage av talepost vil fortelle deg om du har nye meldinger. Hvis du gjør det, slå "1" for å få tilgang til nye meldinger.

Sjekk talepost fra hvilken som helst telefon

10 Plukk opp røret og slå din Vonage telefonnummeret starter med en "1"

11 Tast inn PIN-koden når du blir bedt.

12 Vonage av talepostsystem vil fortelle deg om du har nye meldinger. Hvis du gjør det, slå "1" for å få tilgang til nye meldinger.

Hint

  • Du kan opprette en konto med Vonage som lar deg sjekke talepostmeldinger fra en datamaskin.
  • Noen VoIP-systemer vil ikke fungere under et strømbrudd.

© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com