Hvordan kan jeg endre Norton Internet Security Språk gjøre fra italiensk til engelsk?

September 16

Hvordan kan jeg endre Norton Internet Security Språk gjøre fra italiensk til engelsk?


Norton, i motsetning til de fleste programmer, mangler en umiddelbar metode som tillater en bruker å endre grensesnittspråket. Heldigvis kan alle brukere som har en gyldig produktnøkkel trygt endre språket i Norton Internet Security.

Bruksanvisning

1 Få tak i og skrive ned produktnøkkelen for Norton Internet Security før du går videre. Hvis du eier CD-en, vil nøkkelen bli plassert på baksiden av CD-omslaget. Hvis den versjonen du har lastet ned, vil nøkkelen være online i Norton kontoprofilen.

2 Bla til Symantec nettstedet. Ligger øverst til høyre på siden er en søkeboks. Skriv "Norton Removal Tool" uten anførselstegn. Dette vil bringe deg til en rekke resultater. Klikk på det første resultatet, og klikk deretter for å laste ned verktøyet. Når download manager spør hvor du vil lagre filen, velger skrivebordet.

3 Hold deg på Symantecs hjemmeside og laste ned den engelske Norton Internet Security-pakken fra produktsiden. Som du gjorde med verktøyet for fjerning, lagre filen på skrivebordet ditt slik at du enkelt kan finne den.

4 Klikk på "Start" og deretter "Run." I oppkjøringen boksen, skriv "msconfig" uten anførselstegn og trykk "Enter". Dette vil åpne Msconfig-verktøyet. Klikk på "Boot.ini" -kategorien i Windows XP, eller "Boot" -kategorien i Windows Vista og 7. Klikk i boksen ved siden av "Safe Boot" og velg "Network" alternativet. Dobbeltsjekk at disse innstillingene er valgt riktig, og er de eneste du har endret, og trykk deretter på "Apply". En dialogboks vil be deg om å starte datamaskinen på nytt; Velg "Ja." Datamaskinen vil nå starte på nytt i sikkermodus, hindrer Norton filer fra lasting med operativsystemet. Vent til datamaskinen for å starte på nytt, og deretter fortsette.

5 Åpne Norton Removal Tool du lagret på skrivebordet ved å dobbeltklikke på ikonet. Følg brukervennlige instruksjonene og lese nøye instruksjonene. I løpet av denne tiden, kan du bli bedt om å starte datamaskinen på nytt et par ganger. Siden du kjører i sikkermodus, bør mengden av omstarter være minimal. Tillat fjerning verktøy for å fullføre inntil ingen flere omstarter er nødvendig.

6 Sett datamaskinen til å starte opp som normalt ved å returnere tilbake til "msconfig" og fjerne sjekken fra "Safeboot" på "Boot" -kategorien. Start datamaskinen på nytt.

7 Kjør Norton Internet Security installert program som du lagret på skrivebordet. Når du blir bedt om å velge ønsket språk og angi produktnøkkelen du fikk. Følg par meldinger for å installere Norton.

8 Restart datamaskinen en siste gang etter at installasjonen er fullført. Du vil nå ha en ren kopi av Norton Internet Security installert i det engelske språket.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com