Hvordan legge til et banner til et Word-dokument

August 15Et Word-dokument er en tekstfil som er opprettet i Microsoft Word. Et banner kan legges til et Word-dokument ved å legge banneret bildet som en overskrift. Men dette vil legge banneret til hver side i dokumentet, hvis Word-filen spenner over mange sider.

Hvis et banner må legges kun til førstesiden, sette det som et bilde på ønsket sted løser problemet.

Mens bare tekst bannere kan være opprettet i Microsoft Word selv, bilde bannere må være forberedt på et annet sted og lagret som et bildeformat beforhand.

Bruksanvisning

1 Åpne dokumentet i Microsoft Word.

2 Klikk på "Sett inn" fanen fra hovedmenyen. Dette vil avsløre antall objektgrupper som kan legges til i dokumentet som tabeller, illustrasjoner, linker, tekst og symboler.

3 Velg for å sette inn en overskrift i dokumentet. "Header" -knappen ligger innenfor "Topp- og bunntekst" objektgruppe i Microsoft Word 2007.

4 Klikk i overskriften delen satt inn (eller stedet der banneret må legges) og klikk på "Sett inn" og deretter "Bilde". Dette vil dukke opp en nettleser boksen for å velge bildene for innsetting. Velge og sette inn banneret bildet som ble utarbeidet for Word-dokumentet.

5 Stretch, skew og rotere bildet som passer. Bildet trenger ikke alltid å fylle opp den totale bredden. Det kan være en kombinasjon av tekst og bilde, i dette tilfelle legge til en tekstboks ved siden av bildet, etter behov.

6 Sett inn en tekstboks i stedet for et bilde, hvis banneret er tekstbasert. Bruk WordArt i Microsoft Word for visuelt formatert tekst.

Hint

  • Enkleste form av bannere er stor tekst og WordArt plassert i overskrifter. Legge til en header er ikke obligatorisk, men det gjør redigering enklere. Kontraster og iøynefallende fargetemaer, som formålet med et banner er å få oppmerksomhet og presentere et budskap på samme tid. Hvis Word-dokumentet trenger utskrift etterpå, deretter sette opp sidemargene før innsetting av banner bilder og revurdere print-preview for mulige justeringer.
  • Så mye som en banner tilfører verdi til et Word-dokument, kan misbruk av ord, bilder eller farger devaluere dokumentet også.

© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com