Hvordan oppdatere BIOS Utility

November 20

Hvordan oppdatere BIOS Utility


Hver stasjonær eller bærbar datamaskin bruker et verktøy kalt BIOS (Basic Input Output System) for å holde oversikt over informasjon som systemet tid, minnehastighet og oppstartsenheter. BIOS trenger ikke å bli oppdatert ofte, men det kan løse store problemer hvis datamaskinen slutter å fungere riktig etter oppgradering komponenter. Hver datamaskin produsenten tilbyr oppdateringer til BIOS-verktøyet gjennom sin støtte webside.

Bruksanvisning

1 Naviger til datamaskinens "Start" -menyen og skriv "msinfo32" i "Søk" boksen. Trykk "Enter" og klikk på "msinfo32" -ikonet.

2 Sjekk posten som heter "BIOS Version / Date" og legg merke til hvilken BIOS-versjonen som er installert på datamaskinen. Lukk vinduet og gå til støtte nettsiden for produsenten av datamaskinen.

3 Skriv inn modellnummeret til datamaskinen i søkefeltet eller velg modell fra rullegardinmenyene på websiden. Klikk på "Last ned" og linken for maskinen operativsystem.

4 Naviger til overskriften merket "BIOS" for å se en liste over BIOS-verktøy filer tilgjengelig for nedlasting. Bla til den nyeste BIOS-versjonen av verktøyet og klikk "Last ned".

5 Høyreklikk på filen og velg "Pakk ut her." Åpne den utpakkede mappen og dobbeltklikk på ".exe" -filen. Klikk "Next" og velg "Browse". Velg ".bin" filen i den utpakkede mappen og klikk "Åpne".

6 Velg "Lagre" eller "Oppdater" for å installere den nye BIOS-verktøyet. Velg "Finish" for å lukke programmet. Start datamaskinen operativsystem og vente på at produsenten logoen for å laste på skjermen.

7 Trykk på tasten eller tastekombinasjon som laster datamaskinens BIOS-verktøyet. Nøkkelen er forskjellig for hver produsent, for eksempel "F1" for HP, "F2" for Acer eller Dell, "F10" for Compaq eller "Delete" for eMachines.

8 Sjekk BIOS-tasten nederst på skjermen for å se nøkkelalternativ BIOS-verktøyet bruker til å laste alle standard BIOS-innstillinger, for eksempel "F9". Trykk på tasten og trykk "Enter". Bla til "Exit" overskriften og markere "Save og Exit." Trykk "Enter" for å avslutte BIOS-verktøyet menyen.

Hint

  • Den gjeldende BIOS-versjon som er installert på datamaskinen er også oppført på toppen av BIOS-verktøyet menyen.
  • Datamaskinens støtte websiden for din modell manuell eller lister nøkkelen til å trykke på for å få tilgang til BIOS-verktøyet.

© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com