Hvordan Hook jeg Up Wireless LAN?

July 25

Hvordan Hook jeg Up Wireless LAN?


Din nye modem router lar deg få tilgang til trådløst internett hvor som helst hjemme eller på kontoret. Du vil nå ha fordelen av å bære den bærbare datamaskinen mellom skrivebordet og godstolen, eller rett og slett får rotet med ledninger kjører rundt den stasjonære datamaskinen. Den trådløse ruteren gir også flere datamaskiner for å få tilgang til samme beskyttet internettforbindelse. Dette kan gjøres med minimalt stress ved å hekte dem opp til samme LAN (Local Area Network).

Bruksanvisning

1 Plugg den ene enden av nettverkskabelen til internett uttak i veggen, eller hvis du bruker et modem eller DSL-boksen, koble nettverkskabelen til modemet eller boks. Hvis du bruker dette uttaket for telefontilgang også, må du koble et filter inn i veggen, og deretter nettverkskabelen inn i filteret.

2 Plugg den andre enden av nettverkskabelen til baksiden av den trådløse ruteren. Riktig utløp vil bli merket Internett, WAN eller WLAN.

3 Sett ruterens strømledning inn i en stikkontakt. Lampene lyse på skjermen ruterens for å indikere makt og en vellykket internett-tilkobling.

4 Koble datamaskinen til den trådløse ruteren med andre nettverkskabelen. Riktig utløp vil ikke bli merket Internett, WAN eller WLAN.

5 Åpne nettleseren på datamaskinen din.

6 Hvis din nettleser ikke automatisk henvise deg til området, gå til internettadressen angitt med instruksjoner bestemte ruterens og angi riktig brukernavn og passord.

7 Angi nettverksnavnet, trådløs tilgang til passord og administrativt passord for fremtidig tilgang. tilgang Ditt passord vil bli lagret på datamaskinen, slik at den kan kobles automatisk i fremtiden.

8 Koble datamaskinen fra den trådløse ruteren.

9 Plugg den trådløse adapteren til datamaskinen og følg instruksjonene for å koble til Internett. Hvis trådløskortet er integrert (internt) i datamaskinen, og deretter datamaskinen vil automatisk oppdage den nye trådløse tilkoblingen.

10 Gjenta trinn fire til ni for eventuelle andre datamaskiner som du ønsker å plassere på nettverket.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com