Hvordan Start din Vista laptop

June 28

Det er tider når du kommer over begreper som "installere", "reboot" eller "reload", og du tror de er alle like. Hver av disse begrepene har en annen mening. Omstart er prosessen med å slå av maskinen og slå den på igjen. Reboot er også kjent som restart. Du kan starte datamaskinen på nytt i Windows Vista i noen få sekunder, og det er veldig enkelt å gjøre.

Bruksanvisning

1 Lagre og lukk alle programmer som du jobber i på datamaskinen.

2 Klikk på Windows-symbolet nederst til venstre på skjermen. I Windows Vista, er det lille vinduet symbol tilsvarer "Start" -ikonet i de andre Windows-operativsystemer.

3 Observer skjermen som dukker opp. Denne skjermen har en blank boks som lar deg skrive inn tekst. Ved siden av boksen er en "Log Off" eller "Shut Down" -kategorien. Ved siden av fanen, se etter en pil.

4 Klikk på pilen og en annen liten skjerm vises med flere alternativer. Klikk på "Start" alternativet.

5 Vent til Windows Vista til å utføre oppdateringer før det reboots. Maskinen slår seg av etter noen sekunder, og deretter slås på igjen og begynner å starte opp.

6 Kontroller at gjenstarte prosessen var vellykket. Du bør være i stand til å få tilgang til skrivebordet og skrivebordsikonene uten noen feilmeldinger etter omstart den bærbare datamaskinen.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com