Hvordan bruke IFO modus Med DVD Decrypter og DVD Shrink

August 31

Hvordan bruke IFO modus Med DVD Decrypter og DVD Shrink


Den viktigste filen er lagret på en DVD er en ISO-fil, eller disk image-fil. Den viktigste platen bildefilen inneholder flere individuelle filer, inkludert VOBs eller video objektfiler, og IFOs, som er plateinformasjonsfiler. Mens de fleste DVD-ripping programmene kan rippe bare hoved ISO-filen fra DVDer, når du bruker den innebygde IFO modus gitt i DVD Decrypter og DVD Shrink ripping programmene, kan du rippe filene fra DVD individuelt.

Bruksanvisning

DVD Decrypter

1 Sett inn DVD som du ønsker å rippe som IFO filer i datamaskinens DVD-stasjon. Start DVD Decrypter på datamaskinen. Hvis du har opprettet en DVD Decrypter ikon på skrivebordet i løpet av programoppsettet, dobbeltklikker du på ikonet; hvis ikke, gå til "Start", "Alle programmer" og velge "DVD Decrypter."

2 Klikk på "Mode" i menylinjen. Deretter klikker du på "IFO" fra modusmenyen. Alle plateinformasjonsfiler som finnes på DVD i stasjonen vises i riktig "Input" -panelet.

3 Velg mappe på harddisken der du ønsker å rippe DVD IFO-filer. For å velge en mappe, klikk på mappen med "Destination", gå til mappen i vinduet som åpnes, klikker du på mappen for å markere den, og klikk "OK."

4 Trykk på "Dekrypter" -knappen i Decrypter vinduet. Filene rippe fra DVD som individuelle IFOs og lagre i mappen du satt som mål.

DVD Shrink

5 Plasser DVD som du ønsker å rippe som IFOs inn i datamaskinens DVD-stasjon. Start DVD Shrink ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller fra "Start" -menyen og "Alle programmer."

6 Klikk på "Re-forfatter" -knappen på toppen av DVD Shrink grensesnittet. I den høyre ruten, navigerer du til stasjonen som inneholder DVD. Når du klikker på DVD, de enkelte filene på DVD fylle i ruten til høyre.

7 Dra noen av de enkelte IFO-filer fra den høyre ruten i DVD Shrink i ruten til venstre i grensesnittet, som er merket "DVD Compilation." Hvis du ønsker å rippe bare en IFO-fil fra platen på en gang, drar kun én fil inn i "DVD Compilation" -panelet.

8 Trykk på "Backup!" knappen på toppen av grensesnittet. I vinduet som åpnes, velger du en mappe der du vil lagre DVD-fil på datamaskinen og skrive inn et nytt navn for DVD filen i "File Name" boksen hvis du ønsker. Deretter klikker du "Lagre".

9 Gjenta prosessen med å dra en fil om gangen inn i "DVD Samling" ruten og klikke på "Backup!" for å spare hver enkelt IFO-fil.

Hint

  • DVD Decrypter og DVD Shrink fungerer bare på datamaskiner som kjører et Windows-operativsystem.

© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com