Er AOL en felles transportør?

November 15

Er AOL en felles transportør?


I likhet rettslige samfunn som England og USA, "common carrier" er en juridisk forskjell som refererer til visse transport og kommunikasjon systemleverandører med spesifikke regelverk. Forskriften forbyr diskriminerende praksis og priser som private operatører kan ha rett til å gi for publikum - eller vanlig - bra. Rettsavgjørelser fra 1990-tallet erklærte AOL ikke en felles transportør kan ha konsekvenser for fremtidige debatter om nettnøytralitet og informasjonsflyt på Internett.

Origins of Common Carriage

Er AOL en felles transportør?

Endringer i den økonomiske politikken og produksjons endret definisjoner av felles transport under den industrielle revolusjon.

Ideen om felles vogn lov hviler på forestillingen om at en person i stand til å betale egne priser bør aldri ulovlig diskriminert i å skaffe tjenester som allmennheten er avhengig av. Presedens i Romerriket kastet en netto bred nok til å inkludere bakere, bryggere, kirurger og til og med skreddere. Endringer virket ved den industrielle revolusjon og en økt popularitet i laissez-faire økonomi i Storbritannia falt felles bærere primært frakt vogn, transport og kommunikasjon. The United States vedtatt dette synet for jernbaner og telegraflinjer, og senere for utdanningen og radiokommunikasjon. Internett har utfordret mange definisjoner av felles transport lov.

Opprinnelsen til AOL

America Online begynte som en web service selskap på midten av 1980-tallet under navnet Quantum Computer Services, som tilbyr et produkt som kalles Q-link. I 1989 lanserte de en tidlig versjon av Instant Messenger, og i 1991 skiftet navn til America Online. I 1992 gikk selskapet offentlige, og etter 1995 det hadde nådd 1 million kunder og begynte å trenge internasjonale markeder. Selskapet vokste gjennom sent på 1990-tallet, anskaffe CompuServe, Moviefone, Netscape og MapQuest. I 2001 AOL fusjonerte med Time Warner, blir AOL Time Warner. Ved slutten av tiåret selskapets innhold og tjenester ble tilbudt gratis, og i 2009 ble det en uavhengig, børsnotert selskap.

Juridiske utfordringer til AOL

Er AOL en felles transportør?

Domstolene har gjentatte ganger erklært at AOL er ikke en felles transportør.

America Online (AOL) møtt en rekke juridiske utfordringer som den vokste på slutten av 1990-tallet. I 1997 ble det saksøkt for å lage "urimelige kostnader, praksis, klassifikasjoner, eller forskrifter, urimelig å skade noen abonnenter ved å favorisere andre, og ved å unnlate å beskytte abonnent privatliv», ifølge AOL juridiske avdeling. Så, i 1999, et reklamebyrå saksøkt AOL for å blokkere noen av deres annonsering innhold sendes til AOL brukere. Retten erklærte selskapet "kan ikke demonstrere fornektelse av en essensiell anlegget fordi tilgang til AOL ikke er nødvendig for å annonsere til AOL abonnenter eller resten av informasjonstjenester markedet." Begge påstandene ble avvist, og begge domstoler erklært utvetydig at AOL er ikke underlagt felles transportør lover.

net Nøytralitet

Debatten om åpenhet av Internett har vært hard i det siste tiåret. Tilhengerne av "nettnøytralitet" søker å begrense eller eliminere de begrensninger som Internet Service Providers (ISP) kan pålegge, som en beskyttelse mot både sensur og urettferdig diskriminering blant brukerne. Motstanderne mener at noen diskriminering - for eksempel lavere datahastighet eller høyere avgifter for de mest dataintensive brukere - ville, til slutt, til nytte for alle. Motstandere også se regulering som en dårlig politikk alternativ til økt konkurranse mellom leverandører. Som debatten fortsetter, kan AOL presedens sannsynlig bli sitert av både tilhengere og motstandere av nettnøytralitet forskrifter.


© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com