Hvordan kan jeg konvertere en video laget ved hjelp av Windows Movie Maker til en YouTube Vid?

July 9

Windows Movie Maker programvare sparer videoprosjekter som MSWMM-filer som standard. Dette formatet kan ikke direkte lastet opp til YouTube. Du kan lagre videoen som en WMV-fil, som er et akseptabelt format for å laste opp til YouTube. Når du laster opp en WMV-fil til YouTube det omdannes til Adobe Flash-format av YouTube-servere. Dette gjør at videoen å bli sett av alle som har Adobe Flash plug-in installert på datamaskinen hans.

Bruksanvisning

Konverter Video

1 Åpne video i Windows Movie Maker-programmet.

2 Klikk på "File" -menyen.

3 Klikk på "Publiser film" -menyen.

4 Klikk på "denne datamaskinen" og klikk på "Neste" -knappen.

5 Skriv inn navn på video i "File name" tekstboksen.

6 Klikk på "Browse" -knappen ved siden av "Publiser til" tekstboksen og velge plassering for den lagrede videoen. Klikk på "Neste" -knappen.

7 Klikk på "WMV" filformat og klikk på "Publiser" -knappen.

8 Klikk på "Finish" -knappen.

Last opp til YouTube

9 Naviger til nettstedet YouTube på www.youtube.com.

10 Klikk på "Upload" linken øverst på siden.

11 Logg deg på YouTube-kontoen ved hjelp av YouTube eller Google brukernavn og passord. Hvis du ikke har en YouTube-konto, klikker du på "Registrer deg for YouTube" linken for å opprette en.

12 Klikk på "Last opp video" -knappen på Video File Upload side og velge videoen du opprettet i filbehandleren. Videoen vil bli lastet opp og omgjort av YouTube-servere. Denne prosessen kan ta litt tid, avhengig av størrelsen på videoen.


© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com