Hvor Å Endre Sata til Ide

November 25

Med harddisk produsentens nedgraderingen av IDE-spesifikasjonen, det blir stadig vanskeligere å finne nyere harddisker for å beregne løsninger som bruker IDE-spesifikasjonen for tilkobling. Men PC-brukere er ikke på et tap, som det finnes måter å fortsatt utnytte SATA-harddisker, bruker IDE tilkoblingstyper uten å oppgradere hovedkortet ditt ved å bruke en SATA til IDE adapter. Denne prosessen er enkel og krever svært lite tid eller krefter.

Bruksanvisning

1 Koble datamaskinen fra elektriske kilder.

2 Ta av tilgangspanelet side fra datamaskinen din sak. Dette kan kreve fjerning av to fingerskruene fra baksiden av datamaskinen sak.

3 Finn harddisken du ønsker å konvertere fra SATA til IDE. Harddisken vil bli plassert i sakens harddiskplasser som er plassert nær fronten av datamaskinen saken under optiske stasjoner.

4 Koble fra alle SATA data eller strømkabler festet til SATA-harddisken.

5 Koble til en SATA-datakabelen til SATA siden av SATA til IDE konverter. Denne siden av omformer vil ha SATA en datakontakt som er identisk med SATA-kontakter en harddisk-tallet.

6 Koble innsidene enden av SATA-datakabelen til SATA-enheten.

7 Koble en ledig IDE-datakabelen til IDE siden av konverter. IDE konverter side vil ha en standard 40 pin IDE-kontakten og Molex strømkontakt.

8 Koble den andre enden av IDE-datakabelen til en ledig IDE kortet kontakten. Denne kontakten er identisk med den på SATA til IDE konverter og er merket på hovedkortet for enkel identifisering.

9 Finn en SATA eller IDE strømkontakt fra strømforsyningen, som hensiktsmessig, og koble den til enheten din.

10 Sett på tilgangspanelet siden av datamaskinen og gjenopprette eventuelle elektriske forbindelser kuttet tidligere.

Hint

  • Selv om SATA-enheten vil bli koblet til, vil det ikke være i stand til å skaffe SATA overføringshastigheter, som det må bremse ned til hastigheten på IDE-spesifikasjonen. Dette kan resultere i en markert lavere ytelse enn forventet.

© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com