Har iPad Support 4G?

March 16

Har iPad Support 4G?


Apple introduserte iPad i 2010, noe som gjør den tilgjengelig i to modeller: Wi-Fi og Wi-Fi pluss 3G. På tidspunktet for offentliggjøring, iPad 2, utgitt i 2011, er den gjeldende versjonen av den populære tablet PC og er også tilgjengelig i de samme modellene som sin forgjenger. Mens begge modellene er i stand til å koble til 2G og 3G-nettverk, verken i stand til å koble til 4G-nett, som er stadig mer omfattende bruk i 2011. Til tross for denne begrensningen, iPads tilbyr flere nettverkstilkoblingsmuligheter.

2G Tilkobling

Begge iPad generasjoner bruke General Packet Radio Service og Enhanced Data for Global Evolution-teknologi for å få tilgang til det trådløse 2G-nettverk. Utviklet primært for å håndtere tekst- og taledata, GPRS og EDGE-teknologi ga 2G-nettverk evnen til å håndtere ikke-tekstdata, for eksempel bilder og videoer. GPRS Kjent som en 2.5G nettverksteknologi, gir dataoverføringshastigheter på opptil 115 kilobit per sekund, men i praksis hastigheter er nærmere 30 til 40 Kbps rekkevidde. EDGE-teknologi, også kjent som en 2.5G teknologi, og tilbyr overføringshastigheter på opptil 246 kbps.

3G-tilkobling

IPad og iPad 2 også tilgang til det trådløse 3G-nettverk ved hjelp av High-Speed ​​Downlink Packet Access og Evolution Data-optimalisert teknologi, som gir enda raskere dataoverføringshastigheter enn de som brukes med 2G-nettverk. For eksempel, er EVDO stand til overføringshastigheter på opp til 2,4 megabit per sekund, mens HSDPA gir hastigheter på opptil 32 Mbps. I utgangspunktet mobile enheter ved hjelp av EVDO eller HSDPA, som for eksempel iPad, var begrenset til 1,8 Mbps, men på grunn av nettverks oppgraderinger og fremme av teknologi, har presset grensene til dagens priser.

Wi-Fi-tilkobling

Hvis 2G- og 3G-nettverk er ikke rask nok for deg, prøv å bruke iPads 'Wi-Fi-funksjonen for å få tilgang til Internett. IPad 2 er i stand til å bruke 802.11 a, b, g og n standardene, som har ulike dataoverføringshastigheter. 802.11a og 802.11g standarder gir overføringshastigheter på opptil 54 Mbps, mens 802.11b-standarden produserer hastigheter på opptil 11 Mbps. Den nyeste 802.11n standarden, den nyeste 802,11 standard, overfører data med opptil 140 Mbps. Den 802.11a, g og n standardene er bakoverkompatible.

GPS

IPads kommer med en assisterte GPS-system som er avhengig av enhetens 2G og 3G-nettverk evner. A-GPS-programmer bruker satellitt og mobilmastsignaler for å gi navigasjonsfunksjonalitet som er mer nøyaktig enn frittstående GPS-enheter. I samarbeid med A-GPS-funksjonen, iPads kommer med en stedsbaserte tjenester funksjon som gir deg kontaktinformasjon for nærliggende nød- og kommersielle tjenester, for eksempel restauranter, hoteller og politistasjoner. Enhetens LBS teknologi muliggjør også tredjeparter, for eksempel foreldre eller arbeidsgivere, for å spore oppholdssted for datamaskinen.


© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com