Hvordan lage en WiFi Repeater Fra en gammel datamaskin

March 7

Du kan slå en gammel datamaskin til en trådløs repeater for å dele en Internett-tilkobling via Wi-Fi. Men siden datamaskiner ikke er designet for å tilby rutetjenester, du vil være begrenset til et ad hoc-nettverk med Internett-tilkobling deling. Det betyr at du enten trenger to Wi-Fi-kort i den gamle datamaskinen eller å ha den koblet til ruteren fysisk med en nettverkskabel. Også, siden nettverks mulig med en gammel datamaskin er ikke så avansert som det som er tilgjengelig gjennom en real ruter, vil du ikke være i stand til å veksle sømløst mellom de to trådløse nettverk.

Bruksanvisning

1 Etablere forbindelsen mellom den gamle datamaskinen og Wi-Fi-ruter. Dette kan enten være gjennom en nettverkskabel eller gjennom en andre Wi-Fi-kortet.

2 Klikk "Start" og skriv "Vis nettverkstilkoblinger." Trykk "Enter" og høyreklikk på nettverkstilkoblingen som er koblet til ruteren med Internett. Velg "Properties" og deretter klikke på "Deling" -kategorien. Klikk for å sette et merke i boksen ved siden av "Tillat andre nettverksbrukere å koble seg til gjennom denne datamaskinens Internett-tilkobling." Klikk på "OK".

3 Klikk "Start" og skriv "Nettverks- og delingssenter." Trykk "Enter" og klikk "Konfigurer en ny tilkobling eller et nettverk." Velg "Sett opp et trådløst Ad Hoc (Computer-to-datamaskin" Network "og klikk" Next ". Velg den sekundære Wi-Fi-kort i datamaskinen hvis du bruker to kort. Merk, hvis du har to Wi-Fi-kort , ikke skriv det samme nettverket ID som hovednettverket, eller du kan føre til andre datamaskiner til å være ute av stand til å koble til. Gå gjennom veiviseren for å sette opp nettverket. andre datamaskiner vil være i stand til å koble til Internett via den gamle datamaskinen.

Hint

  • Hvis alle datamaskiner logger av ad hoc-nettverket, vil den bli slettet, og du vil trenge for å gjenskape den.
  • Hvis den gamle datamaskinen er logget ut av Windows eller koblet fra ad hoc-nettverket, vil Internet Connection Sharing må aktiveres på nytt.
  • Bruk en Wi-Fi-passord for å beskytte dine opplysninger.

© 2020 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com