Skjermen vil ikke våkne opp på min Mac G4

July 4

Skjermen vil ikke våkne opp på min Mac G4


Et av problemene som eiere av Mac Powerbook G4 kan møte er når Mac G4 starter opp, men skjermen forblir svart. Hvis du kjøpte datamaskinen nylig, og har en garanti for reparasjoner har du ingenting å bekymre seg for. Bringe den tilbake til Apple Store, og de vil fikse det for deg. Hvis du ikke har en garanti, må du kanskje prøve en eller flere prosesser før skjermen på din Mac G4 våkner.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

1 Kontroller om skjermen er helt svart, eller du kan se noen av elementene på skjermen, som menyer eller ikoner. Trykk og hold på Lysstyrke opp funksjonstast F2. Det er mulig at det eneste problemet er at bak lyset er slått av.

2 Trykk og hold inne strømknappen for å avslutte og starte datamaskinen på nytt.

3 Lukk lokket til å sette Mac G4 i dvale. Awaken datamaskinen uten en strømledning plugget i. Hvis det ikke hjalp, får maskinen din uten USB-enheter plugget i. Hvis du får maskinen din og du fortsatt får en svart skjerm, trykk på strømknappen en gang (som bringer opp stengt ned dialogboksen, om du ikke kan se det), trykker du på S-tasten som vil sove Mac G4. Vekke datamaskinen.

4 Tilbakeparameteren random access memory (PRAM) og ikke-flyktig minne (NVRAM) på Mac G4. De lagrer innstillinger som kan påvirke skjermen. Slå av datamaskinen. Slå på datamaskinen. Trykk og hold Kommando (tasten med Apple på den), Tilvalg, P og R-tastene samtidig. Hold tastene til datamaskinen har startet og du hører oppstartlyden for andre gang. Slipp tastene. Mac G4 PRAM og NVRAM tilbakestilt til standardverdiene.

5 Koble Mac G4 til en ekstern skjerm hvis du har en. Hvis det fungerer fint på en ekstern skjerm, og ingen av de ovennevnte trinnene hjalp er det mest sannsynlig ikke et software problem, men en hardware én.

Hint

  • Hvis skjermen fortsatt ikke vil våkne, ta det med til en Apple-butikk og har en spesialist åpne Mac. Han vil være i stand til å fortelle hva som skjedde med din datamaskin. Hvis problemet ikke er alvorlig, som en kraft eller datakabel være løs, kan Mac G4 bli løst raskt. Hvis datamaskinen er allerede gammel og problemet er verre, bør du vurdere å kjøpe en ny laptop før å bruke penger på reparasjoner.

© 2019 bni-mobile.com | Kontakt oss: webmaster# bni-mobile.com